MENI
Korpa

Kuhinja Energy - 500 ml

Kuhinja Energy - 500 ml
Kuhinja Energy - 500 ml

Opis proizvoda

Jako smo ponosni na ovaj proizvod kao i na celu The Clean Drops liniju za negu kupatila i kuhinje.

The Clean Drops mnogo vremena posvećuje higijeni kuhinje i zbog toga svi sastojci su pažljivo birani. Iskoristili su svu jačinu prirode da naprave proizvod koji ćete sa lakoćom koristiti za maksimalne rezultate. Mešavine eteričnih ulja izmestiće vas na drugo mesto i neće vam dozvoliti da osetite umor, neraspoloženje, brigu, umanjiće strah i tugu.

Energy je mešavina grejpa, bergamota, ruzmarina, sibirske jele i kleke. Ove moćne kapljice zajedno ublažavaju stres i razdražljivost, bistre um a onda podižu raspoloženje i vraćaju životnu energiju. Pročiščavaju vazduh i bude radost.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Energy.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida sve vrste prljavština i masnoća, ostavljajući blistav sjaj.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati željene površine da bi se uklonila prljavština, fleke od hrane, kamenac i sve vrste nečistoća zatim izribati sunđerom i isprati. Nije potrebno da odstoji. Idealan za sve kuhinjske elemente, sudopere, elektroaparate od inoxa i plastike. Odlično čisti keramiku, korijan, kvarc. Odličan za svakodnevnu upotrebu svih elemenata u kuhinji.

Za najbolje rezultate:

Ispskati sve površine u kuhinji sa sredstvom KUHINJA i izribati sunđerom. Za najbolje rezultate i dodatnu brigu dezinfikovati sa sredstvom DEZINFEKCIJA, isprskati i obrisati papirnim ubrusom. Za površine sklone stvaranju kamenca i fleka od vode, žutih i ostalih fleka isprskati sredstvom KAMENAC i izribati. Drvene površine isprskati sa sredstvom DRVO a staklene sa sredstvom PROZOR i obrisati papirnim ubrusom koji ćemo baciti. Za masnoće od kuvanja koristiti ODMAŠĆIVAČ, isprskati površine ili sudove malo sačekati i izribati.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Citric acide (limunska kiselina), Sodium carbonate (natrijum karbonat), Bioscontrol*, Xanathan gum (Ksantan guma), Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Grapefruit Essential Oil (Citrus paradisi), Rosemary Essential Oil (Rosmarinus officinalis), Siberian Fir Essential Oil (Abies siberica), Juniper Berry Essential Oil (Juniperus communis).


1.400,00 RSD