MENI
Korpa

Sredstva za skidanje fleka

Brend: Fitaky
Fitaky baby stik za uklanjanje fleka je formulisan specijalno za uklanjanje fleka sa odeće beba i dece. Idealno, potpuno prirodno sredstvo za skidanje mrlja sa platnenih pelena od pamuka i bambusa. 100% prirodan Hipoalergen. Veganski proizvod. Nije testiran na životinjama. Proizvod je u po..
430,00 RSD
Brend: CLEAN
The Clean Drops Fleke Balance koncentrovana je formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance. Namenjen je za tretiranje svih vrsta fleka. Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke naradže i ylang ylanga. Kreirano je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju ..
1.400,00 RSD
Brend: CLEAN
The Clean Drops Fleke Energy koncentrovana je formula sa kombinacijama eteričnih ulja Energy. Namenjen je za tretiranje svih vrsta fleka. Energy je mešavina grejpa, bergamota, ruzmarina, sibirske jele i kleke. Ove moćne kapljice zajedno ublažavaju stres i razdražljivost, bistre um a onda podižu ras..
1.400,00 RSD
Ponesi ga uvek sa sobom! Ekonomik pakovanje za svačiji džep je pristupačno i praktično jer ga možeš nositi u torbici ili unutrašnjem džepu sakoa. Skida do 100 fleka. Flex je 100% domaći proizvod, čija je jedinstvena formula zaštićena i razvijena u našim laboratorijama. Flex ne sadrži izbelj..
1.400,00 RSD
Veće pakovanje Flex Cleaner-a je i više nego dovoljno da pokrije godišnje potrebe čitave porodice jer uklanja do 500 fleka.Flex je 100% domaći proizvod, čija je jedinstvena formula zaštićena i razvijena u našim laboratorijama. Flex ne sadrži izbeljivače i agresivna hemijska jedinjenja koja oštećuju..
2.200,00 RSD
Ponesi ga uvek sa sobom! Luksuzno pakovanje u parfem bočici uvek sa tobom u torbici ili u džepu sakoa. Kada fleka ne može da čeka – venčanja, poslovne večere, sastanak…  Skida do 100 fleka. Flex je 100% domaći proizvod, čija je jedinstvena formula zaštićena i razvijena u našim laboratorijama...
1.700,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)