MENI
Korpa

Krema protiv bora sa intenzivnom formulom i koenzimom Q10 - 40 ml

Krema protiv bora sa intenzivnom formulom i koenzimom Q10 - 40 ml
Krema protiv bora sa intenzivnom formulom i koenzimom Q10 - 40 ml

Opis proizvoda

Macrovita Prirodna kozmetika sa pirinčem, nevenom i koenzimom Q10 (za sve tipove kože).

Nivo koenzima Q10 u koži raste od detinjstva i dostiže svoj vrhunac negde kada dostignete 20-30 godina starosti. Nakon tog perioda, taj nivo počinje postepeno da opada. To je period kada treba da počnete da razmišljate o starenju svoje kože i korišćenju krema protiv bora. Obično se ovoga setimo kada bore već u veliko nastanu. Više je nego očigledno da o tome treba da mislimo mnogo ranije ukoliko ne želimo bore na licu.

Noćna krema za lice za sve tipove kože koja pomaže u produženju života ćelija kože kako bi se one bolje mogle prilagoditi stresnim uslovima. Vlaži, neguje i zateže kožu, takođe smanjujući starost i istovremeno nudi baršunastu teksturu i sjaj.

Dermatološki testirano.

Ne sadrži mineralna ulja, vazelin, propilen glikol ili paraben.

Sadrži 90% sastojaka prirodnog porekla.

Krema protiv bora Q10 koja normalizuje prirodnu funkciju ćelija kože, vlaži, hrani, zateže i podmlađuje kožu. Izglađuje mikroreljef kože, smanjuje bore, ograničava znakove starenja i poboljšava tonus kože. Redovno korišćenje ove kreme za lice kao krajnji rezultat ima spektakularno obnavljanje izgleda lica.

Upotreba:

Pre nanošenja kreme za lice potrebno je uraditi čišćenje lica, preporučujemo Macrovita micelarnu vodu ili micelarni gel. Kreme za lice koje se mogu koristiti u kombinacijom sa ovom kremom za lice su kreme za lice oko očiju kao i ekstra nega lica.

Aktivni sastojci:

Pirinač, neven i koenzim Q10.

3.680,00 RSD