MENI
Korpa

Oralna higijena i nega

Brend: AGU
Četkica koja će naučiti dete pravilnom pranju zuba.AGU pametna četkica za zube za decu, sa svojom jedinstvenom aplikacijom za učenje, naučiće vašu decu da pravilno peru zube potpuno samostalno. Zabavan lik i zanimljiva priča čine učenje interesantnim i inspirativnim, dok ga praktičan i udoban oblik ..
13.388,00 RSD
Brend: ESI
ESI Aloe Fresh ® Sensitive pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa upaljenim desnima, paradontopatijom, povećanom osetljivošću zuba. Ksilitol (zaslađivač prirodnog porekla) povećava pH vrednost usne duplje nakon obroka i t..
454,00 RSD
Brend: ESI
ESI Aloe fresh sprej osvežava dah i sprečava razvoj bakterija u usnoj duplji zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu. Sadrži aloju, etarsko ulje čajevca, ekstrakt semenki grejpfruta i karboksimetil kitosan koji deluju antiseptički i protivupalno pa se može preporučiti i za ublažavanje tegoba kod poja..
562,00 RSD
Brend: Gravier
Ce Bio Organska dečija pasta za zube je formulisana sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka, bez ikakvih parabena, boja ili sintetičkih mirisa. Ova pasta za zube ne sadrži fluor i bogata je aktivnim sastojcima za prečišćavanje i remineralizaciju. Kombinacija glina poznatih po svojim abra..
990,00 RSD
Brend: Gravier
Ce Bio Organska umirujuća pasta za zube od bele gline i mandarine formulisana je tako da umiri vaše desni, jača zubnu gleđ i pomaže u borbi protiv kamenca i zubnog plaka. Formulisana je sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka, bez ikakvih parabena, boja ili sintetičkih mirisa. Ova organsk..
990,00 RSD
Brend: Gravier
Cosmo Naturel Organska pasta za izbeljivanje zuba sa glinom i limunom doprinosi dobroj oralnoj higijeni, sprečava proliferaciju bakterija i pomaže u jačanju zubne gleđi. Pasta je formulisana sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka i bogata je aktivnim supstancama za prečišćavanje i remin..
990,00 RSD
Brend: Gravier
Cosmo Naturel Organska osvežavajuća pasta za zube sa glinom i nanom doprinosi dobroj oralnoj higijeni, smanjuje proliferaciju bakterija i pomaže u jačanju zubne gleđi. Glina je poznata po svojim abrazivnim, pročišćavajućim i antiseptičkim svojstvima, pomaže da se oslobodite nakupljenih toksina i ..
990,00 RSD
Brend: Fitaky
Fitaky cosmetic prah za pranje zuba je 100% prirodno, mineralno-biljno sredstvo za pranje, mineralizaciju i beljenje zuba koje čisti i jača zube, osvežava dah i uklanja zubni plak bez hemikalija i penušavih deterdženata koje su najčešće prisutne u pastama za zube. Fitaky cosme..
560,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)