MENI
Korpa

Kozmetika za decu

Brend: Macrovita
Macrovita prirodni dezodorans za decu i tinejdžere od 5-17 godina sa Morindom i pamukom. Smanjuje i kontroliše mikrobiološko opterećenje kože, istovremeno štiti i održava ravnotežu mikrobioma. Omogućava koži da diše, ostavljajući je glatkom i zaštićenom. Prirodni dezodorans za decu koji ne sadr..
1.190,00 RSD
Brend: Macrovita
Macrovita Gel za tuširanje iz kolekcije dečije prirodne kozmetike 3+. Ne sadrži štetne sastojke SLES i SLS. Čisti kožu nežno ostavljajući je glatkom i mekom. Stvara bogatu penu kao i osvežavajući miris citrusa, pretvarajući kupanje u pravo uživanje. * Smanjenje verovatnoće za stvaranje alergijs..
1.590,00 RSD
Brend: Macrovita
Macrovita Gift pack za decu sadrži: Gel za tuširanje za decu - 300 mlŠampon za decu - 300 ml Igračku nilskog konja Macrovita Gel za tuširanje za decuGel za tuširanje za decu, hipoallergenic*, koji ne sadrži štetne sastojke SLES i SLS. Čisti kožu nežno ostavljajući je glatkom i mekom. Stvara boga..
2.999,00 RSD
Brend: Macrovita
Macrovita Regenerator za kosu namenjen deci preko 3 godine starosti. Regenerator koji hrani, omekšava i razdvaja kosu. Posle pranja, kosa ostaje sjajna, svilenkasta i lako se češlja. On je takođe i Hipoalergenik, što znači da smanjuje verovatnoću za stvaranje alergijske reakcije. Sadrži 96% sastoj..
1.467,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)