MENI
Korpa

Kokosovo ulje - 100 ml

Kokosovo ulje - 100 ml
Kokosovo ulje - 100 ml

Opis proizvoda

Macrovita Kokosovo ulje sa vitaminom E za lice, telo i kosu.

Pomozite vašoj kosi da povrati svoju strukturu i tretirajte perut i suvoću temena na prirodan način tako što ćete ih primeniti od korena do kraja. Ostavite ga najmanje pola sata, zatim operite kosu dva puta, isperite sa mnogo vode nakon svakog pranja.

Možete ga koristiti i na svom telu sami ili u kombinaciji sa proizvodima koji deluju protiv opuštene kože i strija.

Odlično je i za negu beba:

  • Za negu kože novorođenčadi
  • Za masažu beba
  • Za uklanjanje temenjače
  • Protiv guščije kože
  • Protiv ekcema kod beba
  • Dodavanjem u vodu za kupanje pruža prirodnu zaštitu i negu beba
  • Pomaže kod ujeda komaraca jer smanjuje iritaciju i svrab.

Dermatološki testirano!

Ne sadrži mineralna ulja, vazelin, propilen glikol, silikon ili paraben.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla.

Upotreba:

LICE: Kokosovo ulje možete koristiti solo ili mešati sa drugim eteričnim uljima. Možete ga čak mešati sa Vašom Macrovita kremom za lice, tako što ćete odvaditi manju količinu kreme iz pakovanja i pomešati sa uljem. Jednostavno nanesite na željeni deo lica u zavisnosti od Vaših potreba.

TELO: Možete koristiti solo ili mešati sa drugim eteričnim uljima. Može se čak mešati sa Macrovita buterom za telo, tako što ćete odvaditi manju količinu butera iz pakovanja i pomešati sa uljem. Jednostavno nanesite na željeni deo tela u zavisnosti od Vaših potreba.

KOSA: Nanesite ulje počevši od korena kose prema krajevima i lagano umasirajte. Ostavite najmanje pola sata, a zatim isperite. Da biste ulje lakše uklonili sa kose, nanesite šampon i dobro utrljajte u kosu pre dodavanja vode. Isprati kosu i ponoviti proceduru šamponiranja i ispiranja.

Sastojci:

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Glycerides, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Glyceryl Caprylate.

1.490,00 RSD