MENI
Korpa

Kamenac Energy - 500 ml

Kamenac Energy - 500 ml
Kamenac Energy - 500 ml

Opis proizvoda

Svaki The Clean Drops proizvod prava je čarobna šuma i aromateraeutska kompozicija eteričnih ulja. Bez obzira koju funkciju obavlja svaki proizvod brine o vama i vašem prostoru, noseći sve ono što vam više ne služi i u fizičkom i duhovnom smislu. Tako je i sa ovim proizvodom, on uklanja sve ono što se kroz vreme nataložilo i jako je efikasan u tome.

Energy je mešavina grejpa, bergamota, ruzmarina, sibirske jele i kleke. Ove moćne kapljice zajedno ublažavaju stres i razdražljivost, bistre um a onda podižu raspoloženje i vraćaju životnu energiju. Pročiščavaju vazduh i bude radost.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Energy.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida najdtvrdokorniji kamenac, tragove sapuna i prljavštinu.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati sve površine sa kojih treba ukloniti kamenac, tvrdokorne prljavštine, tragove sapuna i zatim izribati. Ukoliko se redovno koristi kamenca više neće biti. Nije potrebno da odstoji osim u situacijama velike zaprljanosti.

Za najbolje rezultate:

Isprskati sve površine sredstvom KAMENAC na kojima se nalazi kamenac ili fleke od raznih tvrdokornih prljavština. Za dodanu higijenu isprskati sredstvom DEZINFEKCIJA i prebrisati papirnim ubrusom. Idealan za lavaboe, toalete, tuš kabine i sve elemente u kupatilu. Može se koristiti i na mermernim površinama ali mi za to prepručujemo The Clean Drops proizvod za MERMER GRANIT KERAMIKU. Odličan za svakodnebnu upotrebu u kupatilima, kuhinjama i svim drugim prostorijama gde imate kamenac.

Sastav:

Purified water (destilovana voda),Coco Glucose** (mešavina četiri potpuno prirodna surfaktanata dobijena iz ulja kokosa), Citric acide (limunska kiselina), Sodium carbonate (natrijum karbonat), BiosControl*, Xanthan gum (Ksantan guma), Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Rosemary Essential Oil (Rosmarinus officinalis), Siberian Fir Essential Oil (Abies siberica), Juniper Berry Essential Oil (Juniperus communis).

1.400,00 RSD