MENI
Korpa

Kamenac Balance - 500 ml

Kamenac Balance - 500 ml
Kamenac Balance - 500 ml

Opis proizvoda

Svaki The Clean Drops proizvod prava je čarobna šuma i aromateraeutska kompozicija eteričnih ulja. Bez obzira koju funkciju obavlja svaki proizvod brine o vama i vašem prostoru, noseći sve ono što vam više ne služi i u fizičkom i duhovnom smislu. Tako je i sa ovim proizvodom, on uklanja sve ono što se kroz vreme nataložilo i jako je efikasan u tome.

Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke naradže i ylang ylanga. Kreirano je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogućnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance.

Visokokoncetrovan.

Skida najdtvrdokorniji kamenac, tragove sapuna i prljavštinu.

Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.

Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati sve površine sa kojih treba ukloniti kamenac, tvrdokorne prljavštine, tragove sapuna i zatim izribati. Ukoliko se redovno koristi kamenca više neće biti. Nije potrebno da odstoji osim u situacijama velike zaprljanosti.

Za najbolje rezultate:

Isprskati sve površine sredstvom KAMENAC na kojima se nalazi kamenac ili fleke od raznih tvrdokornih prljavština. Za dodanu higijenu isprskati sredstvom DEZINFEKCIJA i prebrisati papirnim ubrusom. Idealan za lavaboe, toalete, tuš kabine i sve elemente u kupatilu. Može se koristiti i na mermernim površinama ali mi za to prepručujemo The Clean Drops proizvod za MERMER GRANIT KERAMIKU. Odličan za svakodnebnu upotrebu u kupatilima, kuhinjama i svim drugim prostorijama gde imate kamenac.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucose** (mešavina četiri potpuno prirodna surfaktanata dobijena iz ulja kokosa), Citric aside (limunska kiselina), Sodium carbonate (natrijum karbonat), BiosControl*, Xanthan gum ( Ksantan guma), Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Lavander Essential Oil * (Lavandula angustifolia), Sweet Orange Essential Oil* (Citrus Sinensis), Ylang Ylang Essential Oil (Cananga odorata).

1.400,00 RSD