MENI
Korpa

Joint MD Revolution - 30 tableta

Joint MD Revolution - 30 tableta
Joint MD Revolution - 30 tableta
Joint MD Revolution - 30 tableta
Joint MD Revolution - 30 tableta
Joint MD Revolution - 30 tableta
Joint MD Revolution - 30 tableta
Joint MD Revolution - 30 tableta

Opis proizvoda

Joint MD Revolution je farmaceutski proizvod namenjen za zglobove i pomoć kod artritisa, a preporučen i od strane ortopeda.

Joint MD Revolution olakšava bol u zglobu, ukočenost i utiče na povećanje pokretljivosti zglobova. Prva poboljšanja opšteg reumatoidnog stanja su primetna već nakon 2 nedelje.

Joint MD Revolution se preporučuje kod stanja kao što su: artroza kolena, laktova, ramena, kukova, kičme i zglobova šake, degenerativnih bolesti zglobova, reumatoidnog artritisa.

Upotreba:

Preporučuje se da se preparat terapijski uzima dva puta dnevno po dve kapsule prvih 14 dana za smanjenje zglobne ukočenosti, poboljšanja funkcije zglobova i njihove čvrstine i fleksibilnosti. Posle postizanja terapijskog efekta, koristiti jednom dnevno po dve kapsule za svakodnevnu podršku zglobovima.

Sastav:

Joint Health Proprietary Blend je zaštićena mešavina koja sadrži proteine mleka, hondroitin-sulfat, kao i ekstrakt korena kurkume. Izolovani proteini mleka pokazuju snažno antiinflamatorno dejstvo kod oboljenja zglobova i osteoartritisa, čime se pruža blagotvorno i olakšavajuće dejstvo na ove bolesti.

Hondroitin-sulfat je neophodan za održavanje strukturnog integriteta tkiva, pre svega kože i hrskavice što je važno za kontrolisanje bolesti i očuvanje pokretljivosti. Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka što je veoma važno za hrskavicu jer ne ishranjuje krvotok i sprečava dejstvo enzima koji dovode do razgradnje hrskavice. Takođe, doprinosi elastičnosti hrskavice i stimuliše proizvodnju kolagena, što je izrazito bitno za starije osobe.

Kurkuma (Curcuma longa) se tradicionalno koristi kao začin i u mnogim kulturama se konzumira u lekovite svrhe. Kurkuma je poznata po antiinflamatornom i inhibitornom dejstvu na medijatore koji učestvuju u razgradnji hondrocita, zbog čega je obavezan sastojak preparata i suplemenata koji su namenjeni osobama sa osteoartritisom.

Metilsulfonilmetan (MSM) je još jedna komponenta proizvoda koja je namenjena očuvanju funkcije lokomotornog sistema, a pored toga utiče i na čvrstinu i stabilnost vezivnog tkiva. Ova komponenta je izvor sumpora koji treba da podstakne zdravlje kostiju.

Đumbir (Zingiberofficinale), odnosno rizom đumbira se koristi kod reumatoidnih oboljenja, ali i kod artritisa zbog antiinflamatornog i analgetičkog delovanja.

Alfa lipoinska kiselina ima izraženu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost koje mogu biti od vodeće važnosti za oboljenja zglobova. Koren troskota (Polygoniumcuspidatum) sadrži resveratrol koji poseduje snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antikancerogeno delovanje, zbog čega ima potencijalni povoljni efekat kod inflamatornih oboljenja zglobova.

Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. U medicini se koristi za podmlađivanje ćelija, ali se njena primena ne ograničava na to dejstvo, pa se podjednako koristi i kod oštećenih zglobova, artritisa i osteoartritisa.

3.600,00 RSD