MENI
Korpa

Joint MD Extra Strength – 50 tableta

Joint MD Extra Strength – 50 tableta
Joint MD Extra Strength – 50 tableta
Joint MD Extra Strength – 50 tableta
Joint MD Extra Strength – 50 tableta
Joint MD Extra Strength – 50 tableta
Joint MD Extra Strength – 50 tableta
Joint MD Extra Strength – 50 tableta

Opis proizvoda

Joint MD Extra Strength je novi hondroprotektor koji čuva i održava hrskavicu, obnavlja je i čuva njenu funkciju. Prvi rezultati su osetni već nakon 7 dana korišćenja. Pomoću unapređene formule sa magnezijumom, vitaminom D i kurkumom, Joint MD Extra Strength ima duplo jači antiinflamatorni efekat koji zbog toga otklanja bol u zglobu, čuva hrskavice i opušta napete mišiće.

Joint MD Extra Strength koristi se u prevenciji i terapiji osteoartritisa, degenerativnih bolesti zglobova (koksartroza, gonartroza), artritisa, reumatoidnog artritisa, različitih povreda zglobova, kao prevencija preloma kostiju, osteopenije, osteoporoze, bolova i grčeva mišića, sportskih povreda.

Doziranje i način upotrebe:

Mogu da se piju po dve tablete dnevno Joint MD Extra Strength preparata u početnim stadijumima osteoartoze, ali i reumatoidnog artritisa, kao i nakon intraartikularne terapije Joint MD Express-om za produženu zaštitu zglobova.

Sastav:

Ekstrakt korena kurkume ima antiinflamatorni efekat. U sinergiji sa ostalim aktivnim sastojcima otklanja osećaj bola i otoke na zglobovima još brže i efikasnije. Poznato je da kurkuma može da olakša bol i napetost, ali se njen efekat pojačava u kombinaciji sa drugim aktivnim sastojcima Joint MD Extra Strength preparata.

Magnezijum citrat koji dovodi do bolje mišićne funkcije, pomaže nervnu provodljivost i održavanje normalnog srčanog ritma, kao i izgradnju i jačanje kostiju. Kod osteoartroze su mišići izloženi većem stresu i naporu jer preuzimaju na sebe zaštitu oteklih i bolnih zglobova. Magnezijum citrat se bolje resorbuje od drugih obilka magnezijuma i ima ulogu u otklanjanju grčeva i zamora u mišićima. Povoljno deluje na rad creva, kao i srca i krvnih sudova, reguliše nivo kalcijuma, smanjuje aktivnost osteoklasta, povećava aktivnost osteoblasta.

Vitamin D3 koji je odličan za prevenciju i terapiju osteoporoze, utiče na prevenciju osteoporoze odnosno utiče na povećanje gustine kostiju što je bitno u terapiji osteopenije, osteoporoze, bolova u zglobovima, kao i preloma. Sredstvo za bolji rad zglobova Joint MD Extra Strength sadrži optimalnu količinu vitamina D3, a magnezijum citrat pojačava aktivnost vitamina D3, što nakon redovne upotrebe ovog preparata doprinosi da se zglobovi oporave i da kosti dobiju na gustini.

3.300,00 RSD