MENI
Korpa

Farma Flora

Farma Flora  je sinonim kvaliteta u lečenju biljem.

Recepture po kojima je Farma Flora za sad najviše poznata su recepture protiv hemoroida, čvorića i cisti na štitnoj žlezdi, peska i kamena u bubregu, reumatizma....

Farma Flora celokupno bilje bere iz netaknute prirode, sa mesta koja mu daju najveću lekovitost, a vodeći računa o održivom razvoju.

Brend: Farma Flora
Fitohemoro kapi deluju na unutrašnje i spoljašnje promene kod hemoroida. Bogate su komponentama koje deluju antiseptično, protivupalno, zaustavljaju krvarenje i omogućavaju svakodnevnu stolicu. Fitohemoro kapi predstavljaju alkoholni rastvor svežih biljaka i predstavljaju snažnu pomoć tak..
1.600,00 RSD
Brend: Farma Flora
Fitokam čaj obavlja svih 5 bitnih funkcija: Poboljšava rad bubrega Topi i oblikuje kamen ( koji u početku deluje kao zvezda a posle 15 dana postaje skoro oblutak) Širi mokraćne kanale oko 9mm ( sada su izmeđ 4 i 5 mm) Oblaže mokraćne kanale sluzavim biljem. Tako da SE KAMEN NE MOŽE ZAGLAVITI U ..
890,00 RSD
Brend: Farma Flora
Fitokam kapi deluju na regeneraciju tkiva bubrega i mokraćnih kanala. Preporučuju se u dva slučaja: Kada je kamen u kanalu Kada postoje bolovi Bolovi nastaju kada je oštećeno tkivo bubrega od strane peska ili kamena, te postoje ranice na tkivu bubrega. Te ranice izazivaju bolove. Fitokam kap..
890,00 RSD
Brend: Farma Flora
Reumatizam je jako rasprostranjeno oboljenje. Tegoba koja se ne može izlečiti samim time korisnik koji je zadovoljan biće lojalan godinama. Konkurencija se oslanja na meleme koji utiču na bol lokalno i kratko par sati. Korišćenjem Fitoreum kapi se deluje na ceo organizam i sve bolove i dejstvo je ce..
1.600,00 RSD
Brend: Farma Flora
Krema za hemoroide namenjena je za tretiranje spoljašnjih hemoroida. Regeneriše sluzokožu rektuma, sprečava krvarenje hemoroida pri defekaciji, svrab i bol. Aktivne komponente čine biljni ekstrakti i ulja koja imaju anestetičko, antiseptičko i protivupalno dejstvo. Ekstrakti biljaka kao što su kam..
690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)