MENI
Korpa

Imperial ulje za bradu – 30 ml

Imperial ulje za bradu  – 30 ml
Imperial ulje za bradu  – 30 ml
Imperial ulje za bradu  – 30 ml
Imperial ulje za bradu  – 30 ml
Imperial ulje za bradu – 30 ml

Opis proizvoda

Ovo ulje za bradu je nešto sasvim drugačije. Nešto zaista posebno.

Imperial ulje za bradu ima posebnu EXCLUSIVE formulu. Dugogodišnje iskustvo, godine istraživanja i mnogo testiranja je dovelo do toga da sa ponosom možemo kazati da je ovo najfinije ulje za bradu koje ćete ikada imati priliku da koristite. A o čemu tačno pričamo, uvidećete čim protrljate ulje kroz ruke i bradu!

The Golden Spartan ulje za bradu napravljeno je isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Svaka bočica je ručno punjena.

The Golden Spartan ulje hidrira vašu bradu i čini je zdravom, utiče na suvu kožu, sprečava pucanje dlake, svrab i perutanje kože. Čini bradu urednom, mekom i nežnom.

The Golden Spartan proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti.

Upotreba:  

Promućkajte flašicu, nakapajte par kapi ulja na dlan. Protrljajte dlanove, zatim lagano utrljavajte ulje sa dlanova na bradu. Mažite u smeru dlake i zatim u kontra smeru dlake kako bi ulje došlo do kože. Uzmite češalj, raščešljajte bradu i stilizujte je po želji.

Sastav:

ulje argana, ulje jojobe, ulje amle, ulje pekan oraha, ulje ricinusa, ulje žutog noćurka, vitamin E, vitamin A, eterična i mirisna ulja.

3.640,00 RSD