MENI
Korpa

Hy Bio – 50 tableta

Hy Bio – 50 tableta
Hy Bio – 50 tableta

Opis proizvoda

Solgar Hy Bio, dijetetski suplement koji sadrži kompleks citrus bioflavonoida, vitamin C, rutin i ekstrakt šipka, a idealan odnos vitamina C i bioflavonoida 1:1, omogućuje njihovu potpunu iskoristivost.  

Vitamin C  se ne sintetiše u organizmu, a  neophodan  je za mnoge procese kao što su stvaranje vezivnog tkiva, kolagena, čime doprinosi elastičnosti arterija i smanjenoj propustljivosti venskog sistema, te ublažuju posledice udarca, smanjuju krvarenje i pozitivno deluju na kapilare. Pomažu proizvodnju žuči, snižavaju nivo štetnog holesterola u krvi i vrše prevenciju pojave katarakte. Vitamin C je nezaobilazan  za imunitet, svežinu i antioksidansu zaštitu, jačanje imunoloških snaga organizma, te brži oporavak i zarastanje rana. Neophodan za osobe pod stresom, pušače, trudnice, rekonvalescente i sportiste.

Zato je Solgar Hy Bio neizostavan kao dopuna svakodnevne ishrane kao snažan antioksidans, kod kardiovaskularnih tegoba, loše periferne cirkulacije, infekcija (prehlade, povišene temperature, herpesa, kandidijaze...); za podizanje nivoa opšteg imuniteta, ćelijsku zaštitu, kod degenerativnih oboljenja očiju; u svim procesima detoksikacije organizma; kod tegoba artritisa i za zdravlje kostiju, u prevenciji i zaštiti organizma od svih stanja fiziološkog i mentalnog stresa, postoperativno  i u rehabilitaciji.

Upotreba:

1 tableta dnevno, uz obrok.

Sastav:

U dnevnoj dozi (1 tableta):

Vitamin C (askorbinska kiselina) 500 mg,

Kompleks bioflavonoida citrusa 500 mg,

Prah ploda šipka, Rosa canina 50 mg,

Rutin 50 mg.

Proizvod je pogodan za vegane i vegetarijance.

Ne sadrži gluten niti mlečne sastojke, i formulisan je bez upotrebe konzervanasa i veštačkih aroma.

2.180,00 RSD