MENI
Korpa

Home Spray Aromatherapy SLEEP ALL NIGHT - 250 ml

Home Spray Aromatherapy SLEEP ALL NIGHT - 250 ml
Home Spray Aromatherapy SLEEP ALL NIGHT - 250 ml

Opis proizvoda

SLEEP ALL NIGHT poprskajte po svom krevetu, posteljini, sobi i utonite u san jer sva ulja u tačno brižljivo biranom odnosu su mirisna pilula za san. Kedar, tamjan i lavanda umiruju um, jačaju emotivnu i psihičku sigurnost i time omogućavaju miran san.

Etarsko ulje lavande umiruje, opušta i otklanja umor. Smanjuje nervnu napetost i stres, kao i naglu promenu raspoloženja. Otklanja nesanicu i omogućava miran san. Pomaže kod migrene i glavobolje. Osvežava vazduh u prostorijama i deluje kao repelent (protiv komaraca i drugih insekata).

Etarsko ulje tamjana daje mir i spokojstvo, uzdiže duh i popravlja raspoloženje. Pomaže nam da lakše prebrodimo teške trenutke u životu i emocionalne traume. Odličan je antidepresiv i pomaže nam da se bolje povežemo sa sobom i svojim potrebama. Poboljšava koncentraciju. Pročišćava atmosferu. Smatra se da briše negativne zapise iz naših ćelija, unapređuje imuni sistem, ima protivupalno i snažno antitumorsko dejstvo. Revitalizuje žensku energiju, ublažava hormonalni disbalans, simptome PMS i menopauze.

Etarsko ulje kedra deluje umirujuće i olakšava stanja zabrinutosti.Omogućava miran san,vraća samopouzdanje, bistri um i jača emotivnu i psihičku stabilnost. Deluje izuzetno antiseptički i antireumatski. Mukolitik je pa pomaže kod prehlade, kašlja, bronhitisa i gripa. Podstiče cirkulaciju limfe, razlaganje masti i izlučivanje štetnih produkata metabolizma iz tela.

1.600,00 RSD