MENI
Korpa

Home Spray Aromatherapy NO STRESS - 250 ml

Home Spray Aromatherapy NO STRESS - 250 ml
Home Spray Aromatherapy NO STRESS - 250 ml

Opis proizvoda

NO STRESS ima za zadatak da vas opusti, umiri, pruži dobro raspoloženje i optimizam. Na vama je da se prepustite mirisima slatke pomorandže, lavande i bergamota i uživate.

Etarsko ulje lavande umiruje, opušta i otklanja umor. Smanjuje nervnu napetost i stres, kao i naglu promenu raspoloženja. Otklanja nesanicu i omogućava miran san. Pomaže kod migrene i glavobolje. Osvežava vazduh u prostorijama i deluje kao repelent (protiv komaraca i drugih insekata).

Etarsko ulje bergamota opušta, smanjuje nervnu napetost i stres i ublažava nesanicu. Takođe podiže raspoloženje i balansira emocije. Osim ublažavanja bolnih emocija svojstvenih depresiji i anksioznosti, bergamot neutrališe bes, ogorčenost i razdražljivost. Zahvaljujući antibakterijskom delovanju pomaže kod upalnih procesa na koži, lišajeva, seboreje, akni, herpesa i peruti. Pospješuje uklanjanje ožiljaka i mrlja na koži. Koristi se u razblazenom obliku u mešavini sa drugim etarskim i baznim ujima.

Etarsko ulje pomorandže jača osećaj sopstvenih vrednosti i svesti da zaslužujemo ljubav. Umiruje i opušta, pruža dobro raspoloženje i optimizam. Deluje antiseptički i antireumatski. Poznato je po svom revitalizirajućem svojstvu na kožu. Ublažava bore i dermatitis, pomaže kod mišične napetosti i grčeva. Ima efekat čišćenja kože i blago dezinfekciono i antibakterijsko dejstvo.

1.600,00 RSD