MENI
Korpa

Home Spray Aromatherapy LOVE&ROMANCE - 500 ml

Home Spray Aromatherapy LOVE&ROMANCE - 500 ml
Home Spray Aromatherapy LOVE&ROMANCE - 500 ml

Opis proizvoda

LOVE&ROMANCE budi najlepše emocije ljubavi. Ova zavodljiva mešavina olakšava napetost i stanje nemira, vraća sigurnost i osećaj uzemljenosti. Poboljšava cirkulaciju. Afrodizijak. Sandalovina, Ylang ylang, Grejp i Pačuli utopliće vaš dom i srce.

Etarsko ulje ylang ylang deluje blago umirujuće i lagano euforično. Olakšava stanja napetosti i nemira. Otklanja strah i budi životnu radost i energiju. Ima i afrodizijačko dejstvo. Deluje antiseptički i uravnotežuje lučenje sebuma. Regeneriše kožu i odlično je u borbi protiv bora.

Etarsko ulje grejpfruta podiže raspoloženje i uklanja negativne misli. Smanjuje stresi i ima blago antidepresivno dejstvo. Svojim osvežavajućim mirisom stvara prijatnu atmosferu u prostoriji. Ublažava bolove, naročito u slučajevima migrena nervnog porekla. Ima antibakterijsko, antivirusno i fungicidno dejstvo. Blag je diuretik i limfotonik. Podstiče cirkulaciju, izlučivanje vode i toksina, zateže kožu i balansira lučenje masti.

Etarsko ulje pačuli svojim neobičnim mirisom izaziva oprečne reakcije. Ljudi ga ili obožavaju ili ga ne podnose. U malim dozama deluje stimulativno, a u velikim sedativno. Jača emotivnu i psihičku stabilnost. Poboljšava raspoloženje i ima blago afrodizijačko dejstvo. Dobar je antiseptik i pomaže u regeneraciji tkiva. Ubrzava cirkulaciju i sprečava zadržavanje vode u organizmu. Ima i antigljivično dejstvo.

Etarsko ulje sandalovine harmonizuje i smiruje um i telo. Olakšava nesanicu, nervnu napetost i unutrašnjeg mira uznemirenost. Otklanja umor i posledice stresa. Doprinosi uspostavljanju i spokojstva. Povećava optimizam i inspiriše nas na dobra dela. Korisno je za duhovnu praksu i meditaciju.

2.900,00 RSD