MENI
Korpa

Home Spray Aromatherapy HAPPINESS - 500 ml

Home Spray Aromatherapy HAPPINESS - 500 ml
Home Spray Aromatherapy HAPPINESS - 500 ml

Opis proizvoda

HAPPINESS je sastavljen od bergamota, ylang ylang, slatke pomorandže i nerolija, gorke pomorandže. Sva ulja u ovoj kombinaciju su magične kapljice sreće. Smiruju svaku napetost u organizmu i podstiču osećaj sreće i radosti. Prirodni antidepresivi u kapljicama.

Etarsko ulje bergamota opušta, smanjuje nervnu napetost i stres i ublažava nesanicu. Takođe podiže raspoloženje i balansira emocije. Osim ublažavanja bolnih emocija svojstvenih depresiji i anksioznosti, bergamot neutrališe bes, ogorčenost i razdražljivost. Zahvaljujući antibakterijskom delovanju pomaže kod upalnih procesa na koži, lišajeva, seboreje, akni, herpesa i peruti. Pospešuje uklanjanje ožiljaka i mrlja na koži. Koristi se u razblaženom obliku u mešavini sa drugim etarskim i baznim ujima.

Slatka narandža dobra je za stresna stanja, anksioznost, vrtoglavicu. Osvežava prostoriju kod neprijatnih i ustajalih mirisa. Otklanja napetost i opušta, lakši ulazak u san. Kod male dece suzbija bes i frustracije. Podiže raspoloženje i umiruje, idealno za početak i kraj radnog dana.

Etarsko ulje ylang ylang deluje blago umirujuće i lagano euforično. Olakšava stanja napetosti i nemira. Otklanja strah i budi životnu radost i energiju. Ima i afrodizijačko dejstvo. Deluje antiseptički i uravnotežuje lučenje sebuma. Regeneriše kožu i odlično je u borbi protiv bora.

Etarsko ulje gorke narandže, neroli je veoma dragoceno i cenjeno u aromaterapiji jer ima izuzetne efekte na dušu i telo. Smanjuje unutrašnji nemir i podstiče osećaj sreće, tako što deluje stimulativno na CNS, direktno preko mirisnih receptora u nosu, Povoljno deluje kod strahova i nesanice izazvane psihičkim stresom. Neroli otklanja psihičke smetnje kod frigidnosti, impotencije i menopauze tako što umiruje simpatički nervni sistem i stres hormone. Podstiče seksualnu želju kod oba pola. Promoviše osećaj radosti, sreće, romantike i nežnosti.

2.900,00 RSD