MENI
Korpa

Home Spray Aromatherapy FOR HIM - 500 ml

Home Spray Aromatherapy FOR HIM - 500 ml
Home Spray Aromatherapy FOR HIM - 500 ml

Opis proizvoda

FOR HIM specijalno je napravljen da pospeši i podrži mušku energiju. Ova muževna kombinacija ulja u kojoj se nalaze sandalovina, ylang ylang, pačuli i opaponaks vraćaju sigurnost, harmonizuju, povećavaju optimizam i inspirišu na dobra dela. Utiču i na balans muških hormona unapređujući reproduktivno zdravlje muškaraca.

Etarsko ulje ylang ylanga deluje blago umirujuće i lagano euforično. Olakšava stanja napetosti i nemira. Otklanja strah i budi životnu radost i energiju. Ima i afrodizijačko dejstvo. Deluje antiseptički i uravnotežuje lučenje sebuma. Regeneriše kožu i odlično je u borbi protiv bora.

Etarsko ulje sandalovine harmonizuje i smiruje um i telo. Olakšava nesanicu, nervnu napetost i unutrašnjeg mira uznemirenost. Otklanja umor i posledice stresa. Doprinosi uspostavljanju i spokojstva. Povećava optimizam i inspiriše nas na dobra dela. Korisno je za duhovnu praksu i meditaciju.

Etarsko ulje pačuli svojim neobičnim mirisom izaziva oprečne reakcije. Ljudi ga ili obožavaju ili ga ne podnose. U malim dozama deluje stimulativno, a u velikim sedativno. Jača emotivnu i psihičku stabilnost. Poboljšava raspoloženje i ima blago afrodizijačko dejstvo. Dobar je antiseptik i pomaže u regeneraciji tkiva. Ubrzava cirkulaciju i sprečava zadržavanje vode u organizmu. Ima i antigljivično dejstvo.

Etarsko ulje opopanaksa je izuzetno uzemljujuće. Ono vraća stabilnost i sigurnost, balansira emocije.

2.900,00 RSD