MENI
Korpa

Home Spray Aromatherapy FOR HER - 500 ml

Home Spray Aromatherapy FOR HER - 500 ml
Home Spray Aromatherapy FOR HER - 500 ml

Opis proizvoda

FOR HER je specijalno kreiran za dame. Sva ulja su veliki saveznici kada je reč o obnavljanju i revitalizaciji ženske energije. Ublažava hormonalni disbalanas, olakšava PMS i simptome menopauze. Stvara osećaj harmonije, podiže raspoloženje, smanjuje nemir i strah. Čine ga ulja geranijuma, ylang ylang-a, nerolija i mandarine. Mirisna čarolija počinje sa ženom.

Etarsko ulje mandarine ublažava nervnu napetost i budi životnu radost, pružajući nam osećaj sigurnosti. Dobro deluje kod opšte slabosti organizma, iscrpljenosti i umora. Etarsko ulje mandarine ima blagotvorno dejstvo i na kožu. Kontroliše lučenje sebuma i čisti zapušene pore. Takođe ima i antiseptičko i antioksidativno dejstvo, čime štiti kožu od oštećenja i upala.

Etarsko ulje gorke narandže, neroli je veoma dragoceno i cenjeno u aromaterapiji jer ima izuzetne efekte na dušu i telo. Smanjuje unutrašnji nemir i podstiče osećaj sreće, tako što deluje stimulativno na CNS, direktno preko mirisnih receptora u nosu. Povoljno deluje kod strahova i nesanice izazvane psihičkim stresom. Neroli otklanja psihičke smetnje kod frigidnosti, impotencije i menopauze tako što umiruje simpatički nervni sistem i stres hormone. Podstiče seksualnu želju kod oba pola. Promoviše osećaj radosti, sreće, romantike i nežnosti.

Etarsko ulje ylang ylang deluje blago umirujuće i lagano euforično. Olakšava stanja napetosti i nemira. Otklanja strah i budi životnu radost i energiju. Ima i afrodizijačko dejstvo. Deluje antiseptički i uravnotežuje lučenje sebuma. Regeneriše kožu i odlično je u borbi protiv bora.

Etarsko ulje geranijuma umiruje i opušta nervnu napetost. Olakšava stanja zabrinutosti i pomaže kod nesanice. Podiže raspoloženje i donosi osjećaj sigurnosti. Moderna istraživanja su utvrdila, da reguliše emocije i povećava otpornost na stres. Reguliše cirkulaciju krvi i limfnog sistema. Ima jako protivgljivično i antiseptičko dejstvo.

2.900,00 RSD