MENI
Korpa

Home Spray Aromatherapy BALANCE - 250 ml

Home Spray Aromatherapy BALANCE - 250 ml
Home Spray Aromatherapy BALANCE - 250 ml

Opis proizvoda

Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke narandže i ylang ylanga. Kreirano je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogućnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

Etarsko ulje bergamota opušta, smanjuje nervnu napetost i stres i ublažava nesanicu. Takođe podiže raspoloženje i balansira emocije. Osim ublažavanja bolnih emocija svojstvenih depresiji i anksioznosti, bergamot neutrališe bes, ogorčenost i razdražljivost. Zahvaljujući antibakterijskom delovanju pomaže kod upalnih procesa na koži, lišajeva, seboreje, akni, herpesa i peruti. Pospešuje uklanjanje ožiljaka i mrlja na koži. Koristi se u razblaženom obliku u mešavini sa drugim etarskim i baznim ujima.

Etarsko ulje ylang ylang deluje blago umirujuće i lagano euforično. Olakšava stanja napetosti i nemira. Otklanja strah i budi životnu radost i energiju. Ima i afrodizijačko dejstvo. Deluje antiseptički i uravnotežuje lučenje sebuma. Regeneriše kožu i odlično je u borbi protiv bora.

Slatka narandža dobra je za stresna stanja, anksioznost, vrtoglavicu. Osvežava prostoriju kod neprijatnih i ustajalih mirisa. Otklanja napetost i opušta,lakši ulazak u san. Kod male dece suzbija bes i frustracije, Podiže raspoloženje i umiruje, idealno za početak i kraj radnog dana.

Etarsko ulje lavande umiruje, opušta i otklanja umor. Smanjuje nervnu napetost i stres, kao i naglu promenu raspoloženja. Otklanja nesanicu i omogućava miran san. Pomaže kod migrene i glavobolje. Osvežava vazduh u prostorijama i deluje kao repelent (protiv komaraca i drugih insekata).

1.600,00 RSD