MENI
Korpa

Harmonie Verte Deterdžent za veš sa 0% alergena - 1,5 l

Harmonie Verte Deterdžent za veš sa 0% alergena - 1,5 l
Harmonie Verte Deterdžent za veš sa 0% alergena - 1,5 l

Opis proizvoda

Harmonie Verte Deterdžent za veš sa 0% alergena je koncentrovani tečni ekološki deterdžent sa marsejskim sapunom, specijalno dizajniran da pere sve tkanine, bele i u boji, na svim temperaturama. Nežno će brinuti o vašem vešu bez rizika da će boja izbledeti.

Otkrijte užitke čišćenja kuće sa lakoćom!

Efikasan je od 30°C.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

* Ne sadrži konzervanse, alergene koji zahtevaju obeležavanje, lauril etar sulfat, EDTA ili TAED. Isključivo je biljnog/mineralnog porekla.

*Ekodeterdžent sa organskim sastojcima sertifikovan je od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnim na: http://detergents.ecocert.com

Upotreba:


Promućkajte pre upotrebe.

Važno: ne sipajte deterdžent direktno na veš. Ako perete veš u mašini, sipajte deterdžent u pregradu predviđenu za to. Uvek se pridržavajte uputstava za pranje i negu koja se nalaze na etiketi vaše odeće. Da biste zaštitili životnu sredinu, koristite mašinu za pranje veša samo kada je puna; praktikujte cikluse pranja na niskim temperaturama i pratite uputstva za doziranje.

Upozorenja: Držati van domašaja dece. U slučaju kontakta sa kožom: dobro oprati vodom i sapunom. U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva, ukoliko ih nosite i ako možete. Nastavite sa ispiranjem.

Sastav:

Od 5 do 15%: Marsejski sapun

Manje od 5%: nejonski surfaktant

Takođe sadrži: vodu, organsku vodu iz cvetova lavande*, organski alkohol*, natrijum karbonat, so, pH regulator, miris (organska esencijalna ulja*)

*Sastojci iz organske poljoprivrede

1.890,00 RSD