MENI
Korpa

Hair complex - 60 kapsula

Hair complex - 60 kapsula
Hair complex - 60 kapsula

Opis proizvoda

Ukoliko je lekar dijagnostikovao opadanje kose, suplementacija u formi kapsula može biti podrška prirodnom procesu smanjenja simptoma i ojačanja kose iznutra. Unapređena formula Revalid kompleksa za kosu sadrži vitamine B1, B6, D3, minerale poput cinka, bakra i gvožđa, biljne ekstrakte, kao i biotin koji neguje kosu.

Aktivni sastojci Revalid kompleksa za kosu, razvijeni u Švajcarskoj, stimulišu stvaranje keratina, fibroznog proteina koji je ključni sastojak naše kose. Ovaj kompleks pospešuje rast kose i poboljšava elastičnost zahvaljujući osnovnim hranljivim sastojcima.

90% sastava dlake čini keratin što ga čini esencijalnim za formiranje i rast kose. Ovaj fibrozni protein omogućava kosi da izdrži na visokim i niskim temperaturama i štiti je od sunčevih zraka. Keratin sadrži visok procenat amino kiselina- cistin i metionin- što ih čini neophodnim za zdravu kosu.

DL-metionin i L-cistin su klasifikovani kao amino kiseline i učestvuju u proizvodnji keratina.

Vitamini B5, B1, B6 i B10 doprinose rastu kose od korena nagore, dok su minerali gvožđe, cink i bakar uključeni u ojačavanje kose.

Ekstrakt prosa, ekstrakt pšeničnih klica i pivski kvasac obezbeđuju hidrataciju i sjaj.

Upotreba:

Uzimati jednu kapsulu dva puta dnevno uz dovoljnu količinu tečnosti, poželjno uz obrok. Koristiti najmanje 3 meseca.

2.265,00 RSD