MENI
Korpa

Formula za kožu, nokte i kosu – 60 tableta

Formula za kožu, nokte i kosu – 60 tableta
Formula za kožu, nokte i kosu – 60 tableta

Opis proizvoda

Kombinacija nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, specijalno namenjenih za kožu, nokte i kosu.

Solgar Formula za kožu, nokte i kosu sadrži:

  • MSM je bogat izvor sumpora koji pomaže u stimulaciji rasta i sjaja kose i noktiju, u zarastanju rana te opštem zdravlju ćelija kože.
  • Vitamin C je najvažniji antioksidans za kožu, nokte i kosu, te najefikasnija odbrana protiv oštećenja nastalih delovanjem slobodnih radikala. Pomaže u proizvodnji i izgradnji kolagena, čime povećava elastičnost kože i njenu obnovu, kao i izgradnju zdravih kostiju, zuba i desni.
  • Silicijum pomaže kod lomljivih i krhkih noktiju i uopšteno poboljšava integritet kože.
  • Prolin i lizin su aminokiseline koje su u kombinaciji s vitaminom C neophodni nutrijenti za oblikovanje kolagena koji pomaže da koža izgleda gipko.
  • Bakar pomaže u proizvodnji pigmenta melanina koji štiti kožu od sunca, a važan je i za izgradnju snažnih i fleksibilnih kolagenskih vlakana. Takođe, sprečava preranu pojavu sede kose.
  • Cink je snažan antioksidativni mineral s brojnim povoljnim uticajima na zdravlje kože, noktiju i kose. Pospešuje regeneraciju kože, zarastanje rana i otklanjanje akni.

Upotreba:

2 tablete dnevno, uz obrok, ili po preporuci  lekara.

Sastav:

U dnevnoj dozi (2 tablete):

MSM (metilsulfonilmetan) 1000 mg,

Prah crvene alge (Lithothamnium calcareum) 150 mg,

Vitamin C (askorbinska kiselina) 120 mg (150 %PDU),

L-lizin (L-lizin hidroklorid) 50 mg,

L-prolin 50 mg, Cink (citrat) 15 mg (150 %PDU),

Bakar (glicinat) 2 mg (200 %PDU).

Proizvod je pogodan za vegane.

Bez šećera, soli i skroba.

Ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mlečne sastojke, i formulisan je bez upotrebe konzervanasa i veštačkih aroma.

2.620,00 RSD