MENI
Korpa

Flex Natural Cleaner ECONOMIC – 30 ml

Flex Natural Cleaner ECONOMIC – 30 ml
Flex Natural Cleaner ECONOMIC – 30 ml

Opis proizvoda

Ponesi ga uvek sa sobom!

Ekonomik pakovanje za svačiji džep je pristupačno i praktično jer ga možeš nositi u torbici ili unutrašnjem džepu sakoa. 

Skida do 100 fleka.

Flex je 100% domaći proizvod, čija je jedinstvena formula zaštićena i razvijena u našim laboratorijama.

Flex ne sadrži izbeljivače i agresivna hemijska jedinjenja koja oštećuju tkaninu ili skidaju boju. Podjednako je efikasan kako na belim, tako i na materijalima u boji.

FLEX je proizvod koji je prvenstveno namenjen za skidanje novih i svežih fleka. Odstraniće i određeni deo starih fleka, ali u zavisnosti od toga čime su one prethodno tretirane: da li je tkanina sa tom flekom dolazila u dodir sa peglom, toplom vodom, da li je korišćen neki od proizvoda koji sadrže hemijske supstance i slično.

Upravo iz tog razloga naglašavamo da je Flex Cleaner skidač novih fleka.

Upotreba:

  1. Obrišite suvom maramicom ili krpom višak onoga čime ste se isflekali, kako bi ostala samo fleka. Naprskajte FLEX preko fleke, sa oko 2 cm udaljenosti i sačekajte 10-15 sekundi.
  2. Istrljajte fleku prstima 1-2 minuta u zavisnosti od veličine fleke. Neke će se skinuti kraće, a za neke je potrebno minimum strpljenja. Povremeno pređite suvom krpom preko tretiranog mesta kako biste pokupili penu, a onda nastavite tretman. Kada primetite da ste na taj način uklonili fleku koliko ste mogli, počnite da dodajete malo vode. Voda će ponovo aktivirati formulu FLEX-a, i kako nastavite da trljate ponovo će zapeniti i skinuti ostatke fleke, ako ih ima. Ovde možete da upotrebite i mokru krpu ili vlažnu maramicu.
  3. Na kraju je važno da mokrom krpom obrišete mesto na kome je bila fleka, kako ne bi ostali tragovi pene od FLEX-a nakon što se tretirano mesto osuši.
  4. Ukoliko se dogodi da ostanu rubovi fleke, odnosno blede mrlje koje je ostavio sam FLEX, jer nije detaljno ispran sa tkanine, samo pređite mokrom krpom ili vlažnom maramicom preko samih rubova. Tako će efekat biti potpun.

NAPOMENE: Kada ste u mogućnosti, stavite slobodnu ruku na drugu stranu tkanine, ispod same fleke. Napravite jasnu razliku između onoga što je svakodnevna fleka i onoga što je prljavština i što je za definitivno pranje. Za deblje tkanine i one izvore fleka koji sadrže hemijske supstance, boje i tome slično, nekada je potrebno ponoviti postupak više puta. Ne očekujte da će FLEX skinuti fleke od izuzetno agresivnih supstanci kao što su boje za metal, lepkovi, vodootporne boje i vodootporna šminka, boje za tetovažu, spacijalni flomasteri i druge supstance koje su namenjene da traju.

1.400,00 RSD