MENI
Korpa

Fleke Energy - 500 ml

Fleke Energy - 500 ml
Fleke Energy - 500 ml

Opis proizvoda

The Clean Drops Fleke Energy koncentrovana je formula sa kombinacijama eteričnih ulja Energy. Namenjen je za tretiranje svih vrsta fleka.

Energy je mešavina grejpa, bergamota, ruzmarina, sibirske jele i kleke. Ove moćne kapljice zajedno ublažavaju stres i razdražljivost, bistre um a onda podižu raspoloženje i vraćaju životnu energiju. Pročišćavaju vazduh i bude radost.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Energy.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida sve vrste fleka.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati mesto gde se fleka nalazi ostaviti da odstoji neko vreme i zatim isprati ili potpuno oprati u mašini za veš. Za fleke na nameštaju, tepihu itd. takođe isprskati malo pričekati i blago istrljati vlažnom krpom isprati i ostaviti da se osuši. Idealan za sve vrste materijala kako tekstilnih tako i svih drugih. Odlično se pokazao za skidanje svih vrsta fleka sa raznih površina. Dužina držanja zavisi koliko je fleka stara. Nije vremenski ograničeno koliko ćete držati sprej na zaprljanoj površini, potpuno je prirodan i bezbedan za upotrebu.

Za najbolje rezultate:

Isprskati željenu površinu sprejom za fleke,uzeti četkicu za ribanje i izribati. Proizvod je koncentrovan, tako da nema potrebe za velikom količinom.

Extra savet: Kod starih fleka, isprskati mesto na kome se fleka nalazi, dobro istrljati i potopiti u hladnu vodu dok se potpuno ne izgubi.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Decyl glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Hydrogen peroxide (hidrogen peroksid), Sodium bicarbonate (natrijum bikarbonat), BiosControl*, Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Grapefruit Essential Oil*( Citrus paradisi), Rosemary Essential Oil (Rosmarinus officinalis), Siberian Fir Essential Oil (Abies siberica ), Juniper Berry Essential Oil ( Juniperus communis).

1.400,00 RSD