MENI
Korpa

Fleke Balance - 500 ml

Fleke Balance - 500 ml
Fleke Balance - 500 ml

Opis proizvoda

The Clean Drops Fleke Balance koncentrovana je formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance. Namenjen je za tretiranje svih vrsta fleka.

Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke naradže i ylang ylanga. Kreirano je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogućnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida sve vrste fleka.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati mesto gde se fleka nalazi ostaviti da odstoji neko vreme i zatim isprati ili potpuno oprati u mašini za veš. Za fleke na nameštaju, tepihu itd. takođe isprskati malo pričekati i blago istrljati vlažnom krpom isprati i ostaviti da se osuši. Idealan za sve vrste materijala kako tekstilnih tako i svih drugih. Odlično se pokazao za skidanje svih vrsta fleka sa raznih površina. Dužina držanja zavisi koliko je fleka stara. Nije vremenski ograničeno koliko ćete držati sprej na zaprljanoj površini, potpuno je prirodan i bezbedan za upotrebu.

Za najbolje rezultate:

Isprskati željenu površinu sprejom za fleke,uzeti četkicu za ribanje i izribati. Proizvod je koncentrovan, tako da nema potrebe za velikom količinom.

Extra savet: Kod starih fleka, isprskati mesto na kome se fleka nalazi, dobro istrljati i potopiti u hladnu vodu dok se potpuno ne izgubi.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Decyl glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Hydrogen peroxide (hidrogen peroksid), Sodium bicarbonate (natrijum bikarbonat), BiosControl *, Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Lavander Essential Oil* (Lavandula angustifolia), Sweet Orange Essential Oil*(Citrus Sinensis), YlangYlang Essential Oil (Cananga odorata).

1.400,00 RSD