MENI
Korpa

Flašica Space siva - 270 ml

Flašica Space siva - 270 ml
Flašica Space siva - 270 ml
Flašica Space siva - 270 ml
Flašica Space siva - 270 ml
Flašica Space siva - 270 ml

Opis proizvoda

Suavinex Flašica zapremine 270 ml iz Space kolekcije sa novom revolucionarnom fiziološkom SX PRO silikonskom cuclom sa srednjim protokom, dizajnirana je da podrži razvoj usne duplje kod beba omogućavajući još prirodniji osećaj hranjenja pomoću flašice.

SX PRO kreirana u skladu sa oralnim karakteristikama beba čija su gornja i donja vilica u punom razvoju. Fiziološkog - ravnog, simetričnog oblika. Idealna je za bebine prve dane. Vrat SX Pro cucle je duži što omogućava da jezik bude pozicioniran na spoju između tvrdog i mekog nepca, a po naučnim studijama to je najbolji položaj za sisanje. Centriran je pod uglom od 90 ̊ kako bi bebi bio omogućen najkomforniji položaj držanja flašice dok se sama hrani.

Anti colic valvula na osnovi cucle izjednačava pritisak izvan flašice i unutar nje i na taj način sprečava štucanje i stvaranje gasova u stomaku onemogućavajući gutanje vazduha. Cucla je izrađena od ultra mekog, tankog silikona sa teksturom koja imitira teksturu majčine bradavice.

Podržano od strane Udruženja Španskih pedijatrijskih zubara i preporučeno od strane Udruženja Italijanskih ortodontskih specijalista.

Za uzrast od 3 do 6 meseci.

Ne sadrži BPA.

1.382,00 RSD