MENI
Korpa

Fitaky cosmetic uljani serum za prevenciju strija – 100 ml

Fitaky cosmetic uljani serum za prevenciju strija – 100 ml
Fitaky cosmetic uljani serum za prevenciju strija – 100 ml

Opis proizvoda

Fitaky cosmetic uljani serum za prevenciju strija kreiran je u skladu sa potrebama žena u trudnoći. Čine ga izuzetno hranljiva kombinacija prirodnog vitamina E, skvalana – biljnog emolijensa i prirodnog pojačivača apsorpcije i pažljivo izabranih prirodnih ulja koja se lako i duboko apsorbuju u kožu, čine je nahranjenom, elastičnom, negovanom i zaštićenom od sušenja, pucanja, pojave strija i svraba koji nastaju usled hormonalnih promena žene koja je u trudnoći.

Fitaky cosmetic uljani serum za prevenciju strija namenjen je nezi, prevenciji strija i pojave svraba, brzo se upija i duboko prodire u kožu, poboljšava otpornost kože na rastezanje, jača gipkost, elastičnost vezivnog tkiva i jedrinu kože, koristi se za vreme trudnoće i nakon porođaja,učvršćuje i tonira kožu. Blago utrljavanje i masaža kože Fitaky cosmetic uljanim serumom za prevenciju strija tokom trudnoće ili u periodu dobijanja na težini stimulisaće penetraciju ulja u kožu i učiniti da mešavina ulja spreči pojavu ožiljaka na koži.

Veganski  proizvod.

Nije testiran na životinjama.

Proizvod je u potpunosti prirodan, biorazgradljiv i neškodljiv.

Upotreba:

Od početka trudnoće i nakon porođaja, uljani serum nanosite masažnim pokretima ujutru i uveče na suvu ili vlažnu kožu odmah nakon kupanja na stomak, bedra, butine i grudi, a po potrebi i na ruke u predelu tricepsa. Brže će se brže upiti ako ga nanesete odmah nakon kupanja na vlažnu kožu. Preporučuje se za svakodnevnu negu tokom trudnoće i sve do 2 meseca nakon porođaja i svakodnevno kod žena koje su usled dobijanja težine sklone pojavi strija.

Sastav:

ulje slatkog badema/Prunus Amygdalus Dulcis Oil, ulje avokada/Persea Gratissima Oil, ulje pšeničnih klica/Triticum vulgare (wheat) germ oil, ulje susama/Sesamum Indicum Seed Oil, skvalan/Squalane, ulje ricinusa/Ricinus Communis Seed Oil, prirodni E vitamin/Tocopherol Ne sadrži: naftne derivate (mineralna ulja, petrolej, parafin), konzervanse, parabene, fenoksietanol, silikone, boje, mirise, parfeme, ftalate, etarska ulja, toksične i iritativne sastojke ili sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.

1.320,00 RSD