MENI
Korpa

Fitaky cosmetic emolijentni serum – 30 ml

Fitaky cosmetic emolijentni serum – 30 ml
Fitaky cosmetic emolijentni serum – 30 ml

Opis proizvoda

Fitaky cosmetic emolijentni serum je višenamenski brzoupijajući hidrator za lice namenjen svim tipovima kože u čijoj je osnovi biljni emolijens skvalan i E vitamin.

Skvalan je najkomplementarniji prirodni emolijens sa našom kožom koja ga prirodno proizvodi i sadrži u hidro lipidnom sloju u procentu od oko 12% zbog čega odgovara svim tipovima kože.

Fitaky cosmetic emolijentni serum je vodeno uljane strukture a specifičan po tome što sa lakoćom i veoma brzo upija i prodire duboko u kožu intenzivno delujući na njenu prirodnu regeneraciju, vlažnost i vitalnost.

Fitaky cosmetic emolijentni serum daje intenzivan osećaj hidratacije i stvara svilenkast film na licu. Specifičan je po odličnoj penetraciji kroz kožu i obnavlja sjaj kože. Umiruje i balansira problematičnu kožu, a odgovara i izuzetno osetljivoj koži – eliminiše crvenlo i iritacije.

Veganski proizvod.

Nije testiran na životinjama.

Proizvod je u potpunosti prirodan, biorazgradljiv i neškodljiv.

Upotreba:

Koristi se ujutro i uveče nakon čišćenja lica. Uz pomoć pipete naneti malu količinu seruma na vlažno ili suvo lice i vrat. Po želji se nanosi u tankom sloju na kosu i krajeve kose umesto silikonskih kapi.

Sastav:

biljni skvalan (Squalan), kokosov kaprlat (Coco Caprylate), E vitamin (Tocopherol).

Ne sadrži: naftne derivate (mineralna ulja, petrolej, parafin), konzervanse, parabene, fenoksietanol, silikone, boje, mirise, parfeme, ftalate, etarska ulja, toksične i iritativne sastojke ili sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.

1.290,00 RSD