MENI
Korpa

Fitaky cosmetic detoks pazuha – 35 g

Fitaky cosmetic detoks pazuha – 35 g
Fitaky cosmetic detoks pazuha – 35 g

Opis proizvoda

Fitaky cosmetic detoks pazuha namenjen je redovnoj higijeni regije pazuha i detoksifikaciji podpazušne regije žena od nečistoća i suptanci nataloženih dugotrajnom upotrebom konvencionalnih dezodoransa sa aluminijumom i drugim hemikalijama.

Detoks pazuha je kreiran tako da se njegovom upotrebom u cilju pranja i masaže podpazušne regije potpomogne higijena podpazušne regije žena i čišćenjem pora olakša prelazak na prirodni dezodorans koji ne remeti znojenje kao neophodan prirodni proces tela.

Fitaky cosmetic detoks pazuha eliminiše naslage nečistoće i hemikalija iz pazušne regije, smanjuje razvoj neugodnih mrisa i bez upotrebe dezodoransa,  poboljšava cirkulaciju regije pazuha.

Veganski proizvod.

Nije testiran na životinjama.

Proizvod je u potpunosti prirodan, biorazgradljiv i neškodljiv.

Upotreba:

Nanesite na vlažnu kožu pazuha detoks pločivu, istrljajte je blago je masirajući, sačekajte 5-10 minuta da deluje poput maske, a potom isperite. Koristite svakodnevno dok ne potrošite. Preporuka je da se ova vrsta higijene pazuha, nakon prelaska na prirodni dezodorans obavi 2 puta godišnje.

Sastav:

bentonit glina (Bentonite), kaolin glina (Kaolin), aktivni ugalj (Charcoal), ekstrakt hamamelisa*/Hamamelis Virginiana Leaf Extract, ulje kokosa/Cocos Nucifera (Coconut) Oil, stearinska kiselina (Stearic Acid), so iz Mrtvog mora (Dead Sea Salt), etarsko ulje čajevog drveta (Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil). *Glycerin, Aqua, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Caprylhydroxamic acid, Glyceryl caprylate

Ne sadrži: SLS, SLES, EDTA, fosfate, sulfate, konzervanse, boje, mirise, toksične, alergene i iritativne sastojke ili sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.

260,00 RSD