MENI
Korpa

Fitaky baby univerzalni vazelin – 65 ml

Fitaky baby univerzalni vazelin – 65 ml
Fitaky baby univerzalni vazelin – 65 ml

Opis proizvoda

Fitaky Baby univerzalni vazelin bez petroleja je namenjen širokom spektru nege beba i mama. Omogućuje celokupnu negu lica i tela. Sprečava i smiruje crvenilo i različite iritacije kože. Sadrži prirodna ulja izuzetnih karakteristika i pčelinji vosak i E vitamin koji zaštitno i lekovito deluju na nežnu kožu beba i njihovih mama.

Ne sadrži naftne derivate prisutne u industrijski proizvedenom vazelinu (mineralna ulja, petrolej, parafin).

Fitaky baby univerzalni vazelin o dgovara svim tipovima kože a kožu lica čini mekom, i glatkom. Usporava starenje kože čineći je elastičnom i hidriranom. Moćan je antirid za okoloočnu regiju. Neguje ispucale usne i čini ih sjajnim. Temeljno uklanja šminku. Predstavlja snažnu zaštitu za ruke koje se učestalo peru i u dodiru su sa vodom. Omekšava suvu kožu laktova i peta, odličan je za ruke i zanoktice. Pomaže ishrani i nezi kose. Koristi se za zaštitu suvih i ispucalih krajeva kose i kao prirodni brilijantin prilikom oblikovanja frizure. Mala količina vazelina rastopljenog u toploj vodi postaje uljana kupka za bebe koje iritiraju kupke i sapuni.

100% prirodan

Vegetarijanski proizvod.

Nije testiran na životinjama.

Proizvod je u potpunosti prirodan, biorazgradljiv i neškodljiv.

Sastav:

ulje ricinusa/Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, ulje kokosa/Cocos Nucifera (Coconut) Oil, pčelinji vosak/Cera alba, vitamin E/Tocopherol, ekstrakt hamamelisa/ Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) extract, Lavandula Hybrida (Lavender Grosso) Oil

Ne sadrži: vodu, silikone, mineralna ulja, petrolej, parafin, parabene, konzervanse, alkohol, boje, mirise, toksične, alergene i iritativne sastojke ili sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.

830,00 RSD