MENI
Korpa

Fitaky baby stik za negu usana – 5 ml

Fitaky baby stik za negu usana – 5 ml
Fitaky baby stik za negu usana – 5 ml

Opis proizvoda

Fitaky baby stik za negu usana je 100% prirodno rešenje za negu dečjih usana i jedini na tržištu kreiran od jestivih (nekozmetičkih) ulja namenjenih ishrani, zbog čega predstavlja najbezbedniji način nege usana i često vlažne regije oko bebinih i dečjih usana.

Čine ga prehrambena ulja kokosa, koštica grožđa, maslinovog ulja i jestivog kakao butera sa dodatkom prečišćenog pčelinjeg voska, koja štite od vlage i isušivanja usne i regiju oko usana beba i dece i omogućuju da deca bez bojazni po zdravlje unesu izvesnu sadržaja stika u organizam nakon što obližu usnice.

Prirodni sastojci prehrambenog kvaliteta čini ga bezbednim za upotrebu tokom cele godine a osobito tokom hladnih perioda u toku godine.

Fitaky baby stik za negu usana štiti od vlage, vetra i hladnoće usne i predeo oko usana beba i dece. Sadrži nekozmetička jestiva ulja i kakao buter pa nema opasnosti po zdravlje beba i dece ukoliko ga oblizivanjem unesu u organizam. Ne sadrži ni jedan sintetički sastojak.

Upotreba:

Naneti na suve bebine ili dečje usne, a po potrebi i na regiju oko usana.

Sastav:

ulje kokosa*/Cocos Nucifera (Coconut) Oil, pčelinji vosak/Cera alba, ulje koštica grožđa*/Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, kakao buter*/Theobroma Cacao Sead Butter), maslinovo ulje*/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil *jestivo (nekozmetičko) ulje/buter

Ne sadrži: vodu, parfem, petrolej, mineralna ulja, silikone, konzervanse, boje, ukuse, mirise i sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.

360,00 RSD