MENI
Korpa

Fitaky baby prašak za veš – 900 g

Fitaky baby prašak za veš – 900 g
Fitaky baby prašak za veš – 900 g

Opis proizvoda

Fitaky baby prašak za veš je kombinacija prirodnih sastojaka formulisana sa pažnjom za najsenzibilnije – novorođene bebe, starije bebe, decu, trudnice, dojilje i osobe čija se osetljivost ispoljava u formi suve kože, alergija, atopijskog dermatitisa i ekcema i drugih kožnih oboljenja. Mineralne i biljne komponente i sapun od ulja kokosa čine ga izuzetno efikasnim sredstvom za pranje koje je nežno prema najnežnijima i sredstvom koje podržava lečenje kožnih oboljenja i alergija.

Hipoalergen, potpuno prirodan super koncentrovan i dugotrajan proizvod koji se koristi u malim količinama za mašinsko i ručno pranje veša svih vrsta tkanina na temperaturama od 30°C-90°C . Namenjen za pranje belog veša i veša u boji.

100% prirodan prašak za veš od mineralnih soli, saponifikovanog ulja kokosa i limunske kiseline.

Omogućuje 25 pranja.

Veganski proizvod.

Nije testiran na životinjama.

Proizvod je u potpunosti prirodan, biorazgradljiv i neškodljiv.

Upotreba:

Doziranje za 4-5 kg veša:

Za srednje zaprljan veš staviti količinu od 2 supene kašike praška direktno u bubanj mašine za veš.

Za veoma zaprljan veš staviti količinu od 3 supene kašike praška direktno u bubanj mašine za veš.

Sastav:

sapun 15 – 30% (saponifikovano ulje kokosa/Sodium Cocoate) Ostali sastojci: natrijum – karbonat (Sodium Carbonate), natrijum – hidrogenkarbonat (Sodium Bicarbonate), natrijum hlorid – morska so iz Mrtvog mora (Dead Sea Salt), limunska kiselina (Citric Acid).

Ne sadrži: 1,4 dioksan, SLS, SLES, opticke izbeljivače, ftalate, formaldehide, fosfate, konzervanse, boje, mirise, alergene i sastojke koji su skriveni i nisu prikazani na deklaraciji.

1.300,00 RSD