MENI
Korpa

Fitaky atopic baby uljano biljni sapun – 90 g

Fitaky atopic baby uljano biljni sapun – 90 g
Fitaky atopic baby uljano biljni sapun – 90 g

Opis proizvoda

Fitaky atopic baby uljano biljni sapun ( koji ne sadrži sapun), predstavlja inovativnu zamenu za konveniconalne sapune i tečne kupke, a namenjen je kupanju beba i dece veoma suve i osetljive kože sklone atopiji (ekcemu) i crvene, upaljene i iziritirane kože kojoj ne prija svakodnevno kupanje konvencionalnim sredstvima za kupanje.

Ovaj uljano kremasti, ne-sapunski sapun pomaže smirivanju crvenila, peckanja, svraba, isušivanja i ljuspanja kože beba i dece ostavljajući kožu nakon kupanja mekom i blago zamašćenom.

Neagresivno i nežno kupa najsuvlju i najosetljiviju kožu koja je sklona iritacijama i upalama jer je, zbog visokog sadržaja prirodnih ulja i ši butera, neuporedivo nežniji i blaži čak i od prirodnih sapuna i kupki.

Sigurno je rešenje za kupanje beba i dece kojoj ne prijaju sapuni i kupke zbog osetljivosti kože. Osim za higijenu beba i dece odličan je i za kupanje odraslih osoba sa izuzetno suvom kožom, kožom sklonom ekcemima, psorijazi, dermatitisima, čišćenje i pranje veoma suve kože lica, intimnu higijenu.

100% prirodan

Vegetarijanski proizvod.

Nije testiran na životinjama.

Proizvod je u potpunosti prirodan, biorazgradljiv i neškodljiv.

Sastav:

ulje kokosa (Cocos Nucifera (Coconut)Oil), stearinska kiselina (Stearic Acid), kukuruzni skrob (Zea Mays (Corn)Starch), kakao buter (Theobroma Cacao Sead Butter), ši buter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), kaolin glina (Kaolin), natrijum-kokoil-isetionat (Sodium Cocoyl Isethionate), glicerin (Glycerin), koloidni ovas (Organic Avena Sativa (Oat) Kernel Flour), sladić (Glycyrrhiza Glabra RootPowder)

Ne sadrži: sapun, SLS, SLES; EDTA, fosfate, sulfate, konzervanse, boje, mirise, toksične, alergene i iritativne sastojke ili sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.

610,00 RSD