MENI
Korpa

First Moments ručna pumpica za izmlazavanje mleka

First Moments ručna pumpica za izmlazavanje mleka
First Moments ručna pumpica za izmlazavanje mleka

Opis proizvoda

Svaka mama ima različite sklonosti. Zato Nip First Moments ručna pumpica za izmlazavanje mleka ima dva različita inteziteta pumpanja.

Intezitet 1 za slabije i laganije izmlazavanje i Intezitet 2 za jači intezitet izmlazavanja. Intezitet izmlazavanja se može brzo i jednostavno odabrati promenom klipa pumpice. Baš onako kako vama odgovara.

Sistem "sve u jednom" podrazumeva izmlazavanje mleka, čuvanje i pripremu majčinog mleka jednostavnije nego ikada ranije. Za sve se koristi samo jedna posudica, bez potrebe za presipanjem mleka i prljanjem drugih posuda.

Nip First Moments ručna pumpica za izmlazavanje mleka ima ekstra mekani silikonski jastuk koji savršeno prianja uz vašu dojku i čini da izmlazavanje mleka bude prijatno. Ručka na pumpici je savršeno prilagodjena maminoj ruci tako da čini imlazavanje lakšim i ugodnijim. Dva inteziteta izmlazavanja: slabiji i jači

Sve u jednom: pumpica, posudica za čuvanje i pripremu mleka za bebu

Drška je savršeno prilagodjena maminoj ruci Jednostavna za održavanje.

Svi delovi ručne pumpice osim silikonskog jastuka, mogu se brzo i lako oprati u mašini za pranje sudova.

Materijal: PP, silikon, bez Bisfenola A

Kompatibilna je sa Nip First Moments flašicama od 150 ml i 27 0ml

Sadržaj pakovanja je:

jedna ručna pumpica, jedna posuda za čuvanje mleka, jedna cucla, jedna flašica i jedan adapter kako biste koristili i druge flašice iz Nip asortimana

4.520,00 RSD