MENI
Korpa

Erbaven retard – 30 tableta

Erbaven retard – 30 tableta
Erbaven retard – 30 tableta

Opis proizvoda

Erbaven retard  tablete su dodatak ishrani koji redovnom upotrebom otklanja tegobe proširenih vena, poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara. Otklanja osećaj umora i težine u nogama, kao i osećaj svraba koji se javlja kod osoba sa proširenim venama.

Redovno korišćenje tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile.

Klinički testirano.

Upotreba:

1 tableta dnevno, nakon jela.

Upozorenje: ne koristiti u trudnoći.

Sastav:

Trokserutin - flavonoid koji se dobija iz pupoljka japanskog bagrema. Efikasan je u tretmanu venske insuficijencije i edema, povoljno utiče na mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara.

Divlji kesten -prirodno bogat escinom, pospešuje vazokonstrikciju smanjujući na taj način propadanje vena i kapilara i poboljšava funkciju perifernih krvnih sudova.

Centela - tradicionalno se koristi kod oticanja nogu, za lečenje celulita i uopšte kod problema sa venskom cirkulacijom.

Crveno groždje - zahvaljujući svom sadržaju antocijanozida i leukoantocijana, deluje kao vazotonik i sprečava pucanje kapilara.

Ruskus - ojačava zidove krvnih sudova i poboljšava venski tonus. Poboljšava izbacivanje prekomernih tečnosti stimulišući diurezu.

Vitamin C - ojačava zidove kapilara, reguliše propustljivost krvnih sudova i tako smanjuje prekomerno isticanje tečnosti koja dovodi do pojave otoka.

Borovnica - sprečava propustljivost kapilara. Ima antitrombocitno i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući antocijanima i taninima deluje vazoprotektivno i sprečava nastanak edema.

Proizvod je pogodan za vegane.

Ne sadrži gluten, GMO, veštačke konzervanse i boje.

893,00 RSD