MENI
Korpa

Drvo Energy - 500 ml

Drvo Energy - 500 ml
Drvo Energy - 500 ml

Opis proizvoda

Iz kompanije CLEAN posebnu pažnju su posvetili kreiranju ovog proizvoda. Drvo u enterijeru u bilo kom obliku da se nađe zahteva posebnu negu. Zato su dugo radili na njegovoj formulaciji ne bi li vaš nameštaj dobio zaštitu kakvu treba da dobije i sjaj novog. Sjaj novog dobiće i parket.

Energy je mešavina grejpa, bergamota, ruzmarina, sibirske jele i kleke. Ove moćne kapljice zajedno ublažavaju stres i razdražljivost, bistre um a onda podižu raspoloženje i vraćaju životnu energiju. Pročišćavaju vazduh i bude radost.

  • Nežan za ruke.
  • Štiti nameštaj od prašine praveći zaštitni sloj.
  • Vraća sjaj!
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati drvene površine sa kojih želite da uklonite prašinu, masnoću i razne tragove od upotrebnih predmeta koji stoje na drvenim površinama i dobro prebrisati blago mokrom ili suvom krpom. Stvoren da vrati sjaj novog drvenim površinama i neguje nameštaj od drveta, parket, laminat, drvene predmete. Odličan za svakodnevnu upotrebu u svim prostorijama u enterijeru gde se nalaze drvene površine. Pogodan i za druge materijale.

Za najbolje rezultate:

Isprskati sve drvene površine i suvom ili blago mokrom krpom dobro utrljati proizvod da bi se postigao sjaj i obnovila drvena površina. Pogodan je i za kožu, mebl i sve vrste materijala.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Avocado oil( ulje avokada), BiosControl*, Xanthan gum (Ksantan guma), Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Grapefruit Essential Oil* (Citrus paradisi), Rosemary Essential Oil (Rosmarinus officinalis), Siberian Fir Essential Oil (Abies siberica), Juniper Berry Essential Oil (Juniperus communis).

1.600,00 RSD