MENI
Korpa

Dopuna za eko-jaja za sušilicu 3u1, miris proleća - 40 sušenja

Dopuna za eko-jaja za sušilicu 3u1, miris proleća - 40 sušenja
Dopuna za eko-jaja za sušilicu 3u1, miris proleća - 40 sušenja

Opis proizvoda

ECOEGG 3u1 dopune za eko-jaja za sušilicu su inovativni proizvodi iz Velike Britanije.

Ovu dopunu od 40 sušenja, kupujete nakon potrošenog pakovanja vašeg ECOEGG 3u1 eko-jaja za sušilicu 40 sušenja, dok vaše ECOEGG eko-jaje možete koristiti iznova i iznova, doprinoseći smanjenju plastičnog otpada!

Ljubitelji prirodnih proizvoda obožavaju ECOEGG eko-jaja za sušilicu jer sadrže 0% toksičnih hemikalija a pritom su 100% hipoalergijski, veganski i ekološki!

Dermatološki i klinički testirani, odobreni od ALLERGY UK ovi proizvodi za sušenje veša pogoduju i osobama sa osetljivom kožom.

Uputstvo za upotrebu:

Ubaciti po jedan dopunski mirisni štapić u oba eko-jajeta, istovremeno izguravajući stare štapiće napolje. Potom, staviti oba eko-jajeta u bubanj sušilice zajedno sa vešom i uključiti željeni program.

Eko-jaja za sušilicu će skratiti vreme sušenja i do 28%, daće vešu dodatni miris – svežine, smanjiće gužvanje i omekšaće ga.

Pogodno za sve vrste tkanina i mašina. Radi bolje efikasnosti, pre prve upotrebe savetuje se temeljan detoks i čišćenje mašine za veš, naša topla preporuka su ECOEGG 3u1 eko-detoks tablete za mašinu.

  • ECOEGG brend je dobitnik prestižne nagrade kraljice Engleske za inovaciju 2016, ‘’The Queen’s Award for Enterprise:Innovation 2016’’
  • ECOEGG brend je dobitnik nagrade za 100% hipoalergijski proizvod – pogodan za osobe sa osetljivom kožom, „Allergy friendly Product Award“,
  • Nije testiran na životinjama
1.399,00 RSD