MENI
Korpa

Diurerbe Forte – 40 tableta

Diurerbe Forte – 40 tableta
Diurerbe Forte – 40 tableta

Opis proizvoda

Diurerbe Forte tablete su dodatak ishrani koji se preporučuje za lakšu eliminaciju celulita i nakon kriolipolize i ultrazvučne kavitacije, tokom dijeta za mršavljenje, kod oticanja tela i osećaja težine, kod čestog konzumiranja brze hrane i slanih jela, tokom upotrebe kontraceptivnih tableta, tokom PMS, menstrualnog ciklusa i menopauze.

Najćešći simptomi pojačanog zadržavanja tečnosti su otečenost nogu, zadebljali prsti, otečene grudi i nadutost, osećaj iscrpljenosti, koža bez sjaja, izražene kesice ispod očiju i celulit. Zadržavanje vode dovodi do nagomilavanja toksina i masnih naslaga pod kožom što dovodi do stvaranja celulita. Diurerbe forte je prirodni diuretik na bazi biljnih ekstrakata breze, javanskog čaja, pilosele, zlatnice, pirevine i rastavića, koji omogućavaju da se iz organizma eliminiše višak tečnosti, smanje naslage celulita i da se telo očisti od toksina.

Osim biljnih ekstrakata Diurerbe tablete sadrže magnezijum i kalijum koji doprinose održavanju normalne funkcije mišića i elektrolitnom balansu, smanjenju umora i iscrpljenosti i razgradnji masti.

Upotreba:

2 tablete dnevno, između obroka sa dosta vode. Da bi se postigli maksimalni efekti ovog proizvoda tokom dana uneti najmanje 1,5 l vode.

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Proizvod nije namenjen osobama sa oslabljenom bubrežnom ili srčanom funkcijom.

Sastav:

Suvi ekstrakt lista breze (Betula pendula i Betula pubescens) 600 mg,

Suvi ekstrakt herbe zečje lobode (Hieracium pilosella) 500 mg,

Suvi ekstrakt lista java čaja (Ortosiphon stamineus) 200 mg,

Suvi ekstrakt cveta i  herbe zlatnice (Solidago virgaurea) 200 mg,

Suvi ekstrakt rizoma pirevine (Agropyron repens) 100 mg,

Suvi ekstrakt herbe rastavića (Equisetum arvense) 100 mg,

Kalijum 300 mg,

Magnezijum 112,5 mg,

Hloridi 285,4 mg.

Proizvod je pogodan za vegane.

Proizvod je bez glutena, derivate mleka, laktoze i GMO.

850,00 RSD