MENI
Korpa

Dezodorans sa kristalima u stiku - 120 ml

Dezodorans sa kristalima u stiku - 120 ml
Dezodorans sa kristalima u stiku - 120 ml

Opis proizvoda

Dezodoransi antiperspiranti uglavnom nisu zdravi, osim što daju prijatan miris, akcenat stavljaju na sposobnost sprečavanja znojenja, što nije dobro. Sadrže štetne sastojke kao što su aluminijum, paraben i mineralna ulja i stoga postoji opravdana sumnja da mogu izazvati rak dojke i druga oboljenja. Neka istraživanja su ukazala da aluminijum može biti neurotoksičan ili da štetno deluje i na rad bubrega. Unošenje aluminijuma u nauci je povezivano i sa jednom vrstom demencije – Alchajmerovom bolešću.

Macrovita Prirodni dezodorans u stiku sa prirodnim kristalima čuva vaše zdravlje. Opšte je poznato da su kristali najzdraviji način kada su u pitanju dezodoransi.

Macrovita prirodni dezodorans sa kristalima, nudi prirodnu zaštitu od telesnih mirisa koje stvaraju mikroorganizmi inhibiranjem njihovog razvoja. Njihova karakteristika je što nanošenjem na epiderm formiraju zaštitni film koji inhibira razvoj bakterija koje uzrokuju neprijatne mirise. Istovremeno, kristali ne sprečavaju prirodni proces eliminacije toksina iz organizma ili znojenje. To je razlog zbog koga se ovi dezodoransi preporučuju od strane doktora.

Prirodni dezodorans kako za muškarce tako i za žene. Izuzetno ekonomičan i dugotrajan.

Dermatološki testirano.

Ne sadrži mineralna ulja, vazelin, propilen glikol ili paraben.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla.

Upotreba:

Navlažite stik i nanesite ga na pazuh ili na druge delove tela koje želite da zaštitite. Izbegavajte upotrebu na iritiranoj koži.

1.490,00 RSD