MENI
Korpa

Dezinfekcija Balance - 500 ml

Dezinfekcija Balance - 500 ml
Dezinfekcija Balance - 500 ml

Opis proizvoda

Iako su svi The Clean Drops proizvodi antibakterijski, fungicidni,viricidni, jer sadrže čitavu paletu eteričnih ulja CLEAN je ipak kreirao dodatnu zaštitu od bakterija, gljivica,virusa.

The Clean Drops Balance proizvod za dezinfekciju je napravljen tako da njime nesmetano možete dezinfikovati najosetljivije vrste materijala. Najviše se primenjuje u kuhinji, jer taj prostor zahteva dodatnu negu, ali je dobrodošao u svim prostorijama.

Mirisi su tu da za trenutak zastanete i duboko udahnete ljubav iz bočice, ljubav prema sebi i zdravlju. Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke naradže i ylang ylanga. Kreiran je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogučnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

  • Nežan za ruke.
  • Skida sve vrste masnoća i ostatke hrane.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati površine koje želimo da dezinfikujemo i zatim obrisati papirnim ubrusom ili suvom krpom. Naša preporuka je papirni ubrus koji ćete posle baciti. Može se primeniti na sve materijale uključujući i drvene površine i električne uređaje. Odličan za svakodnevnu upotrebu svih prostorija u enterijeru.

Za najbolje rezultate:

Za kuhinje, kupatila, podove, elemente koje želimo da dezinfikujemo očistiti prvo sredstvom KUHINJA /KUPATILA/PODOVI sa sunđerom ili krpom i isprati, pa zatim isprskati DEZINFEKCIJU i obrisati papirnim ubrusom. Za drvene površine obrisati sa sredstvom DRVO i zatim isprskati na površinu koju dezinfikujemo (kao što su daske za sečenje, radne površine u kuhinji itd.) Sve druge predmete koje želimo da dezinfikujemo isprskamo direktno i prebrišemo papirnim ubrusom. U slučaju velike zaprljanosti prvo uklonimo nečistoću sa sredstvom KAMENAC, ODMAŠĆIVAČ, pa dezinfikujemo na uobičajen način.

Sastav:

Purified water (destilovana voda),Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Isopropyl alcohol, Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Lavander Essential Oil* (Lavandula angustifolia), Sweet Orange Essential Oil*(Citrus Sinensis), Ylang Ylang Essential Oil (Cananga odorata).

1.500,00 RSD