MENI
Korpa

Dermatherm Organski ultra nežni gel za čišćenje lica - 150 ml

Dermatherm Organski ultra nežni gel za čišćenje lica - 150 ml
Dermatherm Organski ultra nežni gel za čišćenje lica - 150 ml
2-3 Dana
Dermatherm Organski ultra nežni gel za čišćenje lica - 150 ml
Dermatherm Organski ultra nežni gel za čišćenje lica - 150 ml
Dermatherm Organski ultra nežni gel za čišćenje lica - 150 ml

Opis proizvoda

Dermatherm Organski ultra nežni gel za čišćenje lica je hipoalergenski i sterilan. Formulisan bez ikakvih konzervansa, ovaj gel za čišćenje, obogaćen organskom vodom narandže, nežno čisti vašu kožu istovremeno podstičući njenu prirodnu hidrataciju (Vlaži spoljašnje slojeve epidermisa). Nakon upotrebe, vaša koža je čista, glatka i udobna.

Namenjen za normalnu do suvu kožu.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 50% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Dermatološki testiran i formulisan da smanji rizik od alergijskih reakcija. Ima umirujući i hidrirajući efekat. Poboljšava udobnosti kože.

Organska voda narandže bogata elementima u tragovima. Ova biološki aktivna voćna voda dobijena od organski sertifikovanog voća pomaže u hidrataciji vaše kože i zaštiti ćelija kože od stresa iz okoline.

Termalna voda sa planina Cévennes poznata je po svojim prednostima za kožu.

Odobren od strane Medicinske akademije za svoju dermatološku upotrebu, ima regenerišuća i umirujuća svojstva, kao i odličnu toleranciju kože.

Bogat kalcijumom i magnezijumom, sadrži sumpor, pomaže da vaša koža bude uravnotežena. 100% natrijum PCA prirodnog porekla je aminokiselina biljnog porekla koja se prirodno nalazi u brojnim proteinima. Ovaj aktivni sastojak je prirodni hidratant; pomaže da vaša koža ostane vlažna, podstiče njenu elastičnost i sjaj.

Klinički testovi: +21% Umirujući efekat **, +15% Hidratantni efekat **, +22% Poboljšana udobnost kože**

Upotreba:

Nanesite malu količinu na vlažno lice, nežno zapenite i temeljno isperite čistom vodom.

Plastična boca sa pumpicom koja se može reciklirati ima sistem koji ništa ne propušta. Čim se pumpica pusti, boca se ponovo zatvara kako bi sprečila ulazak vazduha, čime se eliminiše svaki rizik od retro-kontaminacije. Ova najsavremenija tehnologija štiti formulu od zagađenja životne sredine i mikroba tokom čitavog perioda upotrebe.

Ambalaža proizvoda je 100% reciklažna. Formulisana da smanji rizik od alergijskih reakcija.

Sastav:

Ekstrakt voća Citrus Aurantium Dulcis (narandža)*, aqua (termalna voda), aqua (voda), decil glukozid, glicerin, natrijum laktat, dinatrijum kokoil glutamat, ksantan guma, natrijumska PCA, natrijum kokoil glutamat, miris. Organska slatka voda narandže*, termalna izvorska voda, voda, nesulfatna pena biljnog porekla, biljni glicerin prirodnog porekla, aktivni sastojci za hidrataciju, ksantan guma, miris prirodnog porekla.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

**Istraživanje sprovedeno pod dermatološkim nadzorom na 10 dobrovoljaca sa osetljivom kožom u trajanju od 1 nedelje.

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Ecocert u skladu sa Cosmos standardom dostupnim na: https://cosmos-standard.org


3.590,00 RSD