MENI
Korpa

Dermatherm Organski gel za čišćenje lica - 150 ml

Dermatherm Organski gel za čišćenje lica - 150 ml
Dermatherm Organski gel za čišćenje lica - 150 ml
Dermatherm Organski gel za čišćenje lica - 150 ml
Dermatherm Organski gel za čišćenje lica - 150 ml
Dermatherm Organski gel za čišćenje lica - 150 ml

Opis proizvoda

Dermatherm Organski gel za čišćenje lica je hipoalergenski i sterilan. Bez mirisa i formulisan bez ikakvih konzervansa, ovaj gel za čišćenje, obogaćen kompleksom morskih algi sa umirujućim svojstvima i svojstvima protiv crvenila, čisti i umiruje vašu kožu. Njegova fina pena i formula nude odličnu toleranciju i ostavljaju vašu kožu čistom, mekom i umirenom.

Ovaj proizvod je namenjen za osetljivu kožu.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 53% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Dermatološki testiran i formulisan da smanji rizik od alergijskih reakcija. Sa efektom čišćenja, poboljšava udobnost kože.

Sok aloe vera ekstrahovan iz organski uzgojenih listova biljke Aloe Barbadensis poznat je po svojim hidratantnim i umirujućim svojstvima.

Termalna voda sa planina Cévennes poznata je po svojim prednostima za kožu.

Odobren od strane Medicinske akademije za svoju dermatološku upotrebu, nudi regenerišuća i umirujuća svojstva i odličnu toleranciju kože.

Bogat kalcijumom i magnezijumom, sadrži sumpor, pomaže da vaša koža bude uravnotežena.

Kompleks morskih algi prirodnog porekla, deluje na faktore upale kože dok pomaže u očuvanju i zaštiti ćelija epiderma. Ova aktivna kombinacija pomaže u smirivanju vaše kože i smanjenju difuznog crvenila kako bi pružila trajnu udobnost koži.

Klinički testovi: +27% efekta čišćenja **, +28% Poboljšanja udobnosti kože **

Upotreba:

Nanesite malu količinu na vlažno lice, nežno zapenite i temeljno isperite čistom vodom.

Plastična boca sa pumpicom koja se može reciklirati ima sistem koji ništa ne propušta. Čim se pumpica pusti, boca se ponovo zatvara kako bi sprečila ulazak vazduha, čime se eliminiše svaki rizik od kontaminacije. Ova najsavremenija tehnologija štiti formulu od zagađenja životne sredine i mikroba tokom čitavog perioda upotrebe.

Ambalaža proizvoda je 100% reciklažna. Formulisana da smanji rizik od alergijskih reakcija.

Sastav:

Sok od lista biljke Aloe Barbadensis u prahu*, aqua (termalna voda), aqua (voda), glicerin, decil glukozid, disodium kokoil glutamat, kaprilni/kaprinski trigliceridi, ksantan guma, eskstrakt biljke Corallina Officinalis, natrijum kokoil glutamat, ekstrakt biljke Laminaria Ocroleuca, hidrolizovani algin. Organski sok od aloe vere*, termalna izvorska voda, voda, biljni glicerin prirodnog porekla, nesulfatna pena biljnog porekla, ksantan guma, umirujući aktivni sastojci morskog porekla.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

**Istraživanje je sprovedeno pod dermatološkim nadzorom na 10 dobrovoljaca sa osetljivom kožom u trajanju od 1 nedelje.

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Ecocert u skladu sa Cosmos standardom dostupnim na: https://cosmos-standard.org.


3.590,00 RSD