MENI
Korpa

Dermatherm Organska micelarna voda - 150 ml

Dermatherm Organska micelarna voda - 150 ml
Dermatherm Organska micelarna voda - 150 ml
Dermatherm Organska micelarna voda - 150 ml
Dermatherm Organska micelarna voda - 150 ml
Dermatherm Organska micelarna voda - 150 ml

Opis proizvoda

Dermatherm Organska micelarna voda za dubinsko čišćenje i uklanjanje šminke je hipoalergenska i sterilna. Formulisana bez ikakvih konzervanasa, ova micelarna voda sadrži micele koje efikasno eliminišu nečistoće, za efikasno čišćenje i uklanjanje šminke sa vašeg lica i predela oko očiju.

Njena formula visoke tolerancije, obogaćena organskim ekstraktima matičnjaka i cink glukonata, čini vašu kožu čistom, nežnom i zategnutom.

Proizvod je namenjen za kombinovanu i masnu kožu.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 63% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Dermatološki testirano i formulisana da smanji rizik od alergijskih reakcija.

Organski ekstrakt matičnjaka poznat od davnina po svojim umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Ova biljka iz porodice Lamiaceae je saveznik kombinovane do masne kože.

Termalna voda sa planina Cévennes poznata je po svojim prednostima za kožu.

Odobrena od strane Medicinske akademije za svoju dermatološku upotrebu, nudi regenerišuća i umirujuća svojstva i odličnu toleranciju kože.

Bogata kalcijumom i magnezijumom, sadrži sumpor, pomaže da vaša koža bude uravnotežena.

Cink glukonat igra važnu ulogu u održavanju ravnoteže kože. Posebno je neophodan za rast i regeneraciju ćelija i takođe ima antimikrobna svojstva. Upotrebljen u obliku cink glukonata, ovaj aktivni sastojak prirodnog porekla reguliše lučenje sebuma i pročišćava vašu kožu.

Upotreba:

Nanesite ujutru i uveče na lice i vrat pomoću pamučnog tufera.

Plastična boca sa pumpicom koja se može reciklirati ima sistem koji ništa ne propušta. Čim se pumpica pusti, boca se ponovo zatvara kako bi sprečila ulazak vazduha, čime se eliminiše svaki rizik od kontaminacije.

Ova najsavremenija tehnologija štiti formulu od zagađenja životne sredine i mikroba tokom čitavog perioda upotrebe.

Ambalaža proizvoda je 100% reciklažna. Formulisana da smanji rizik od alergijskih reakcija.

Sastav:

Sok iz lista biljke Aloe Barbadensis*, vodica iz lista/cveta/stabljike biljke Melissa Officinalis*, aqua (termalna voda), aqua (voda), natrijum laktat, natrijumska PCA, glicerin, decil glukozid, cink glukonat, natrijum hidroksid, miris, natrijum hlorid, limunska kiselina. Organski sok od aloe vere*, organska voda od cvetova melise*, termalna izvorska voda, voda, aktivni sastojci za vlaženje, biljni glicerin prirodnog porekla, nesulfatna pena biljnog porekla, aktivni sastojak koji reguliše sebum, miris prirodnog porekla, so, pH regulator prirodnog porekla.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Ecocert u skladu sa Cosmos standardom dostupnim na: https://cosmos-standard.org

3.090,00 RSD