MENI
Korpa

Cosmo Naturel Organska ultra-nežna tečnost za intimnu higijenu - 500 ml

Cosmo Naturel Organska ultra-nežna tečnost za intimnu higijenu - 500 ml
Cosmo Naturel Organska ultra-nežna tečnost za intimnu higijenu - 500 ml

Opis proizvoda

Cosmo Naturel Organska ultra-nežna tečnost za intimnu higijenu sa nevenom i aloe verom je posebno dizajnirana da vlaži i umiruje najosetljiviju kožu zahvaljujući formuli bez deterdženta.

Cvetna voda nevena je prirodno bogata jedinjenjima koja koži daju omekšavajuća i umirujuća svojstva, negujući najosetljivija područja.

Organski sok od aloe vere sadrži više od 75 aktivnih jedinjenja, 20 minerala, 20 aminokiselina i 12 vitamina i prirodno je bogat vodom i polisaharidima sa hidratantnim i umirujućim svojstvima. Dodaje svežinu i mekoću svim tipovima kože, uključujući i najosetljiviju.

Cosmo Naturel Organska ultra-nežna tečnost za intimnu higijenu je dermatološki testirana, formulisana na bazi nesulfatne pene, organskog glicerina i 100% organskih aktivnih sastojaka na biljnoj bazi.

Sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Upotreba:

Nanesite malu količinu proizvoda na navlaženu kožu i spoljašnja intimna mesta, zapenite i dobro isperite čistom vodom. Proizvod je upotrebljiv do 12 meseci nakon prve primene. Sastav: Voda, koko-glukozid, voda cveta kaendula officinalis*, gliceril oleat, glicerin**, sok lista aloe barbadensis*, natrijum benzoat, kalijum sorbat, mlečna kiselina,. Voda, nesulfatno sredstvo za penjenje biljnog porekla, organska voda za cvet nevena*, omekšivač biljnog porekla, organski biljni glicerin**, organski sok od aloe vere*, konzervansi odobreni za organsko-ekološku kozmetiku, mlečna i limunska kiselina i natrijum citrat (regulatori pH prirodnog porekla).

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

**Napravljen od organskih sastojaka.

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

2.190,00 RSD