MENI
Korpa

Cosmo Naturel Organska pasta za zube za svež dah - 75 ml

Cosmo Naturel Organska pasta za zube za svež dah - 75 ml
Cosmo Naturel Organska pasta za zube za svež dah - 75 ml

Opis proizvoda

Cosmo Naturel Organska osvežavajuća pasta za zube sa glinom i nanom doprinosi dobroj oralnoj higijeni, smanjuje proliferaciju bakterija i pomaže u jačanju zubne gleđi.

Glina je poznata po svojim abrazivnim, pročišćavajućim i antiseptičkim svojstvima, pomaže da se oslobodite nakupljenih toksina i bakterija. Istovremeno i remineralizuje.

Kombinacija dva organska esencijalna ulja nane i divlje nane nudi hladan efekat i ukus mente stvarajući prijatan osećaj svežine u ustima. Ujedno ima i antibakterijsko dejstvo.

Cosmo Naturel Organska pasta za zube je formulisana sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka i bogata je aktivnim supstancama za prečišćavanje i remineralizaciju.

Ne sadrži sintetičke boje ili mirise.

Sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla, a 30% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Upotreba:

Za dobru oralnu higijenu, posle svakog obroka nanesite pastu za zube na blago navlaženu četkicu za zube i četkajte zube i desni 2 do 3 minuta. Isperite usta.

Prilikom prve upotrebe uklonite zaštitnu zaptivku nakon što odvrnete poklopac.

Proizvod je upotrebljiv do 6 meseci nakon prve primene.

Sastav:

Kaolin, glicerin**, voda, voda od listova Mentha piperita (peperminta), montmorilonit, lauril glukozid, ulje lista menta arvensis*, benzil alkohol, dehidrosirćetna kiselina, ksantan guma, kalijum sorbat, limunska kiselina, limonen*** . Gline (remineralizujuća), biljni glicerin**, voda, voda od cvetova nane* (osvežavajuća), peni biljnog porekla, eterično ulje mente* (osvežavajuće), ksantan guma (teksturiranje), konzervansi odobreni za organsko-ekološku kozmetiku, prirodno- poreklom limunska kiselina (regulator pH).

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

**Napravljen od organskih sastojaka.

***Supstanca prirodno sadržana u esencijalnim uljima.

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

990,00 RSD