MENI
Korpa

Cosmo Naturel Organska pasta za izbeljivanje zuba - 75 ml

Cosmo Naturel Organska pasta za izbeljivanje zuba - 75 ml
Cosmo Naturel Organska pasta za izbeljivanje zuba - 75 ml

Opis proizvoda

Cosmo Naturel Organska pasta za izbeljivanje zuba sa glinom i limunom doprinosi dobroj oralnoj higijeni, sprečava proliferaciju bakterija i pomaže u jačanju zubne gleđi. Pasta je formulisana sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka i bogata je aktivnim supstancama za prečišćavanje i remineralizaciju.

Organsko eterično ulje limuna pomaže u izbeljivanju zuba, sadrži jedinjenja sa jakim antibakterijskim i antiseptičkim svojstvima koja pomažu u uklanjanju kamenca.

Kombinacija gline svojim abrazivnim, pročišćujućim i antiseptičkim svojstvima, pomaže da se oslobodite nagomilanih toksina i bakterija. Ujedno će pomoći i u revitalizaciji.

Sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla, a 30% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Upotreba:

Za dobru oralnu higijenu, posle svakog obroka nanesite pastu za zube na blago navlaženu četkicu za zube i četkajte zube i desni 2 do 3 minuta. Isperite usta.

Prilikom prve upotrebe uklonite zaštitnu zaptivku nakon što odvrnete poklopac.

Proizvod je upotrebljiv do 6 meseci nakon prve primene.

Sastav:

Kaolin, glicerin**, voda, montmorilonit, cvet/list/stabljika melise officinalis*, lauril glukozid, ulje kore limuna (limuna)*, benzil alkohol, dehidrosirćetna kiselina, ksantan guma, natrijum bikarbonat, kalijum sorbat, Limunska kiselina, Citral***, Limonen***. Glina (remineralizacija), biljni glicerin**, voda, voda od cvetova matičnjaka* (umirujuća), sredstvo za penjenje biljnog porekla, eterično ulje limuna* (prečišćavanje), konzervansi odobreni za organsko-ekološka kozmetika, ksantan guma (teksturisanje), natrijum bikarbonat (izbeljivanje), limunska kiselina prirodnog porekla (regulator pH).

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

**Napravljen od organskih sastojaka.

***Supstanca prirodno sadržana u esencijalnim uljima.

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

990,00 RSD