MENI
Korpa

Cosmo Naturel Čvrsti organski dezodorans - 60 g

Cosmo Naturel Čvrsti organski dezodorans - 60 g
Cosmo Naturel Čvrsti organski dezodorans - 60 g

Opis proizvoda

Cosmo Naturel Čvrsti dezodorans sa organskom glinom i aloe verom ograničava znojenje, vlaži i omekšava Vašu kožu kada se nanese. Dezodorans je hipoalergen i pogodan je za sve tipove kože, testiran pod dermatološkim nadzorom.

Glina svojim absorbujućim i upijajućim svojstvima pomaže u prečišćavanju i čišćenju Vaše kože, kao i neutralisanju mirisa znoja. Istovremno omekšava kožu.

Organski sok od aloe vere sadrži više od 75 aktivnih jedinjenja, 20 minerala, 20 aminokiselina i 12 vitamina i prirodno je bogat vodom i polisaharidima, dajući mu hidratantna i umirujuća svojstva.

Cosmo Naturel Čvrsti organski dezodorans ne sadrži soli aluminijuma ili alkohol.

Cosmo Naturel Čvrsti organski dezodorans je nastao u okviru organske čvrste kozmetike kreirane da ne proizvodi dodatni otpad. Omogućava da se higijenski proizvodi koriste na način koji je praktičan i ekološki prihvatljiv.

Svi proizvodi u asortimanu Cosmo Naturel su formulisani sa mirisima prirodnog porekla.

Ovaj čvrsti dezodorans dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 38% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Upotreba:

Navlažite dezodorans i nanesite ga na vlažan pazuh ili utrljajte direktno nakon tuširanja. Tanak sloj kreme će se naneti na Vašu kožu.

Čuvati dalje od toplote, sunčeve svetlosti i vlage.

Ostavite da se osuši između 2 upotrebe.

Proizvod je upotrebljiv do 6 meseci nakon prve primene.

Sastojci:

Behenil alkohol, cocos nucifera (kokosovo) ulje*, skrob tapioke*, copernicia cerifera cera*, kaolin, trietil citrat, lauril glukozid, natrijum bikarbonat, voda (voda), miris, sok od listova aloe barbadensis u prahu*. Sredstvo za zgušnjavanje biljnog porekla, organsko kokosovo ulje*, upijajući prah, karnauba vosak, glina (kaolin), omekšivač, emulgator biljnog porekla, natrijum bikarbonat, voda, prirodni miris, organski prah aloe vere*.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org


990,00 RSD