MENI
Korpa

Cosmo Naturel Bebi sapun za telo i kosu - 90 g

Cosmo Naturel Bebi sapun za telo i kosu - 90 g
Cosmo Naturel Bebi sapun za telo i kosu - 90 g

Opis proizvoda

Cosmo Naturel Bebi sapun za telo i kosu sa nevenom i uljem slatkog badema je posebno dizajniran da umiri i neguje kožu beba. Umiriće i omekšati kožu i zaštititi je od isušivanja zahvaljujući formuli bez deterdženta.

Tome doprinose i organski neven i ulje slatkog badema koji hidriraju, hrane kožu i štiti je od isušivanja. Organski dermo sapun omekšava, pomaže u aktivnom regenerisanju kože. Sapun umiruje, smiruje svrab i iritaciju.

Formulisan je bez deterdženata, ima neutralan pH i kompatibilan je sa svim tipovima kože.

Organski dermo sapun je nastao u okviru organske čvrste kozmetike kreirane da ne proizvodi dodatni otpad. Omogućava da se higijenski proizvodi koriste na praktičan i ekološki prihvatljiv način.

Svi Cosmo Naturel proizvodi u asortimanu su formulisani sa mirisima prirodnog porekla.

Ovaj proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 20% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Upotreba:

Nanesite sapun između ruku ili na peškir za lice. Napravite penu i nanesite na bebinu kožu, nežno masirajući. Isperite čistom vodom. Ostavite da se osuši između 2 upotrebe.

Proizvod je upotrebljiv do 6 meseci nakon prve primene.

Sastav: Natrijum koko-sulfat, stearil alkohol, ulje kokosa Nucifera (kokosovo)*, cvetna voda nevena*, sok od listova aloe barbadensis*, voda (voda), limunska kiselina, ulje prunus Amigdalus dulcis (slatkog badema) (ulje slatkog badema)*, decil, mlečna kiselina. Sredstvo za penjenje dobijeno od biljnog ulja, omekšivač prirodnog porekla, organsko kokosovo ulje*, organska voda cvetova nevena*, organski sok od aloe vere*, voda, limunska i mlečna kiselina (regulatori pH prirodnog porekla), organsko ulje slatkog badema*, nesulfatno sredstvo za penjenje biljnog porekla.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

1.190,00 RSD