MENI
Korpa

Clean Whey protein u prahu (čokolada) - 828 g

Clean Whey protein u prahu (čokolada) - 828 g
Rasprodato
Clean Whey protein u prahu (čokolada) - 828 g

Opis proizvoda

Orgain Whey protein u prahu je napravljen od proteina surutke. Ovaj protein je već tri godine za redom najprodavaniji protein u Americi, a sada je dostupan i kod nas.

Njegova prednost je u tome što su svi njegovi sastojci potpuno organske prirode. Sastoji se od 100% čistog proteina dobijenog od surutke koja se dobija od mleka novozelandskih krava, koje se hrane travom sa organskih pašnjaka. Svi ostali sastojci Orgain Whey protein-a su 100% organski dobijeni najvišim standardima kontrole kvaliteta.

Pogodno i za decu od šest godina i starije.

Orgain Whey proteini u prahu mogu da se naruče u dva sjajna ukusa, odaberite pun ukus kremaste čokolade ili izaberite ukus lagane vanile.

Whey protein sadrži sve esencijalne sastojke za pravilan rad organizma i namenjen je kako sportistima, tako i osobama koje rekreativno vežbaju ili su izložene velikom fizičkom naporu.

Whey protein sa visokim procentom surutke je pogodan za postizanja definicije u teretani, i kao pomoć pri dobijanju mišićne mase. Protein poseduje izuzetno visok sadržaj proteina po porciji, organski je i sa samo 2 g šećera.

Prednosti Orgain Whey protein-a:

  • 100% organski proizvod
  • Visok sadržaj proteina surutke
  • Ne sadrži gluten
  • Zadovoljava apetit
  • Odličan ukus
  • Pogodan za fizički aktivne osobe

Ovaj proetein je napravljen bez soje, glutena, hormona, veštačkih zaslađivača i konzervanasa. Sadrži sve neophodne amino-kiseline.

Kada su u pitanju organski standardi kompanije Orgain, oni dosežu toliko daleko da je čak i ambalaža Orgain Whey protein-a 100% biorazgradiva, napravljena od kore kikirikija.

Upotreba:

Jednu do dve kašike (kašika se nalazi u pakovanju) praha razmutiti u šejkeru, blenderu ili mutilicom u 250 ml vode, soka (sveže ceđenog) ili mleka (kravljeg, bademovog, kokosovog) i uživajte u ukusu.

Po želji možete dodati seckano sezonsko voće.

Nutritivne vrednosti po 30 g: Ukupne kalorije 140, od toga kalorija iz masti 30, ukupne masti 3 g, saturisane masti 1.5 g, transmasti 0 g, holesterol 55 mg, natrijum 230 mg, kalijum 250 mg, Ukupni ugljeni hidrati 13 g, vlakna 4 g, šećeri 2g, eritrol 5g, protein 21 g.

* Fotografije su informativnog karaktera.

5.680,00 RSD